- 17 Mart 2021
- 12
- 0
- 1
- Konu Sahibi Tugce kara
Gerçekten işe yarıyor mu böyle şeylere hiç inanmazdım ama dikkatimi çekti tutuyor mu büyü işleri özellikle aşk büyüleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulke de onca merak uyandıracak sorun varken bu meteor da neydi..
Akıl şokta fikir firarda..mantık bunu begenmedi
Gerçek anlamda merak etmiştim sadece bazı sitelere baktım da herkes memnunHarry Potter dünyasında tutuyordu, bizde olmuyor
Ask-ı memnu humm..Gerçek anlamda merak etmiştim sadece bazı sitelere baktım da herkes memnun
Tabiki biliyorum büyü yapanida yaptıraninda yerini ama sadece gerçek hayatta tutuyor mu yoksa o sitenin dolandırıcıligi mi diye düşündüm bilemedim genelde de herkes mutluyuz demiş garip geldi banaYani atese dayanabilirim diyorsan yaptir büyüyü.İslamda büyü YOKTUR.
Mune büyüsü var. İlk seferde 1 gün, ikinci seferde 2 gün diye diye her seferde daha fazla tesiri altında tutuyor. bi bak istersen Bunu bi de Kazen versiyonu var. O da çok mükemmel.Gerçekten işe yarıyor mu böyle şeylere hiç inanmazdım ama dikkatimi çekti tutuyor mu büyü işleri özellikle aşk büyüleri
Yapanlar var demekki herkesin kendine kalmışTabi ki işe yarıyor. Burda o kadar kadın eşlerimizi nasıl bağladık sanıyosunuz? Karakter, özellik, eğitim filan bunlarla adam nasıl bağlansın. İlla da büyü şart. Töbe estağfurullah ya.
Hayır tabiki bebeem saçmalama şeytan işi hep bunlar yüce rabbimden iste duanı et tesbihini çek hakkında hayırlısı ise zaten olur istediğin hayırlı değilse demekki seni daha memnun olacağın güzel şeyler bekliyo ha eğer dersenki güzelini bekledim gelmedi demekki buda senin imtihanın. Sınav dünyası sonuçta sabırla duayla allaha sığın bu dünyada olmazsada ahirette kat kat güzel şekilde alacaksın ödülünüGerçekten işe yarıyor mu böyle şeylere hiç inanmazdım ama dikkatimi çekti tutuyor mu büyü işleri özellikle aşk büyüleri
Ban değil o büyüBeni hep mune banliyor
Benimbmesela varya sülalesini bağladım 10 yıllık evliyim ama tesiri geçiyor sanırım bidahakine 20 yıllık isticemYapanlar var demekki herkesin kendine kalmış
Tabiki de öyle ben istediğim için değil karşıma çıktı okudum burdada sizlerede sormak istedimHayır tabiki bebeem saçmalama şeytan işi hep bunlar yüce rabbimden iste duanı et tesbihini çek hakkında hayırlısı ise zaten olur istediğin hayırlı değilse demekki seni daha memnun olacağın güzel şeyler bekliyo ha eğer dersenki güzelini bekledim gelmedi demekki buda senin imtihanın. Sınav dünyası sonuçta sabırla duayla allaha sığın bu dünyada olmazsada ahirette kat kat güzel şekilde alacaksın ödülünü
Kos yaptir sonra ask büyüsü yaptırmaya gittigimi hatirliyorum ne olduysa hamile kalmisim diye konusurken Muge Anlı da izleriz seniTabiki biliyorum büyü yapanida yaptıraninda yerini ama sadece gerçek hayatta tutuyor mu yoksa o sitenin dolandırıcıligi mi diye düşündüm bilemedim genelde de herkes mutluyuz demiş garip geldi bana