Bagisiklik sistemini güçlendirecek besin takviyesi ariyorum.

miante

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
21
27
Kizim 16 aylik oldu. Dis donemi dolayisi ile zaman zaman istah problemleriyle ugrasiyorum arkadaslar. Bu sebeple cok sık gribal enfeksiyona maruz kaliyo bu siralar. Tavsiye edebileceginiz gida takviyesi urunler var mi acaba? Istah şurubu kullanmayi dusunmuyorum. Normalde istahli bir cocuk. Soguklarin arttigi bu gunlerde kendini toparlamaya yardimci dogal vb birseyler önerirmisiniz.

Corbalarını kemik suyu ve tavuk suyuyla yap.
Keçiboynuzu pekmezi yedir.
Kefir mayala evde bebeğin yesin bi guzel.
Yogurdunu evde mayala.

Tatli besinlerle pek arasi yok. Diger soylediklerinizi zaten yapiyorum. Ailem memleketten bol bol dogal urun gönderiyorlar.

Yaşı için uygun mu bilmiyorum ama arı sütü ve propolis bağışıklık için çok etkili derler . Doğalı olmalı tabii .

Propolis ve polen ayni sey mi acaba? Kacinci aydan itibaren kullanilmaya baslaniyor bunlar bir bilginiz var mi?

Propolis ve polen ayni sey mi acaba? Kacinci aydan itibaren kullanilmaya baslaniyor bunlar bir bilginiz var mi?
İkisi de faydalı ama farklı seyler . Doğalını bulup ordan bilgi almak daha sağlıklı olur sanırım . İlk etapta bir damla ile başlayıp , çocuğu gözlemleyerek ilerleyen zamanlarda sayıyı artırmalı diye biliyorum .

merhaba facebookta "iki çocuklu anne günceleri" isimli bir grubumuz var.2 ve 2+ çocuğu olan annelerle kardeş kıskançlığı başta olmak üzere konuşup dertleşmek amaçlı kurduk. katılırsanız sevinirim.Bir göz atın isterseniz...

Inek agiz sutu yedirirdi eskiden annem bize. Hem dogal hem de kizim sut urunlerini cok seviyo, yedirmek kolay olabilir. Sizce faydali olur mu?

X