• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bagışıklık sistemi güçlenmesi için immuzin kullanan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
158
42
Antalya
6yaşındakı kızım sürekli hasta oluyor dr eltimin 17aylık kızına immuzinc şurup bu hastayken yazmıştı bagışıklıgı güçlensin diye nette araştırdım bagışıklık sistemini güçlendiriyormuş kullanıp faydasını gören varmı iştahının açılmasınada iyi gelirmi acaba

Son düzenleme:
benim oğlum 11 aylık dr bana tamamen doğal olan imuneks kapsül verdi mamalarının içine toz olarak katıyorum günde 1 tane bağışıklığı güçlendiriyomuş iştah konusunda bişey diyemiycem bneim oğlum çok iştahsız

canım buda dogalmış ekinezya varmış içinde bilemedim cocuk sürekli ilaç içmekten artık hiç bir şey fayda etmiyor antibiyotik bile fayda etmiyor artık okulada gidiyor ,tabı kucuk kardesimizede bulaştırıyoruz hastalıgı druna sormadım izinliymiş .acaba ilaç yerine ekinezya çayımı alsam direk faydalarını okudum bayagı faydalı birsey.iştahı hasta olunca hepten gidiyor denemedigim vitamin kalmadı :50:

Back