Çocuk Hastalıkları Bağışıklık güçlendirici

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

guloeko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
99
38
18
32
Hanımlar oğlum anaokuluna gidiyor ve sürekli hasta oluyor 21 aylik kızım var biri iyilesiyor biri hasta oluyor derken ev eczane deposu oldu az da olsa hafif geçirmesi için ne yapmam lazım bağışıklık icin güçlendirici takviyesi yapmak istiyorum youplus kids yada ocean tavsiye edildi ama etkili mi bilmiyorum kullanan varsa yada ne kullanıyorsanız paylasirsaniz sevinirim

Merhaba. İnstagramda @dromersaltan hesabini inceleyebilirsiniz. Bütünsel tipla ilgilenen bir çocuk doktoru kendisi. Sorulara da cevap veriyor. Genellikle denk geldigim onerisi, en az dört saat çok kısık ateşte pişirilmiş ilikli kemik suyu icirilmesi.

Ben çocuğuma bağışıklığının güçlenmesi için tavsiye üzerine Vitaglucan surup kullandım. İçerik olarak güzel bir ürün ve faydasını gördük. Çocuğum hastalıklara karşı daha dirençli ve eskisi gibi çok hasta olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…