Kan testi verdiniz mi? Benim hikaye baya uzun bende şeker hastalıgından süphelenip test yaptirdim tiroid cikti dahiliye ikisinin alakası yok diyor ama birkac yorum gördüm bu tarz tiroid hastası olan kadinlarda yaygın oldugunu tamamen kendi cabalarımla okudum yaşayan insanlardan cünkü bir hastalık varki bagisiklik sistemine saldiriyor ve sonucu bu mantar veya baska sekillerde oluyor. Kimlerle kimlerle konustum bu süreclerde tahmin edemezsiniz okadar korkuyorum ki artik gecmeyecek diye ne yapsam ne etsem elim kolum bağlı herkes birşey diyor her doktor farklı yorumluyor. Artık zolax flucan fitiller kullanmaktan bıktım bence antifugal ilacların bir faydasıda olmuyor acikcası bu borik asit icerikli fitilleri ilk denememde daha fazla verim aldim daha önce neo panteron kullanmıştım ama hep bulunmıyor malesef ki her adetten sonra bunu mı tekrarlayacagız nasıl bir sürec ne kadar sürecek delirmek üzereyim. Cok akıntım oluyor borik asit fitilleri kullanınca pecete koyardım oda yanlışmış mantari tetiklermiş diye onuda yapmıyorum calisiyorum camasir sürekli degistiremiyorum. Cuma doktora gidicem yine ne geldiyse başıma temizlikten geldi