- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 28
- Konu Sahibi wannabehappy
-
Bilmiyorum ama psikolojimi çok bozdu ve bugün karnım ağrıyor. Hastaneye gideceğim ama psikologadami gitsem karar veremedim. Çünkü düzelme olsa da herşeyi kafama takıyorum. 1 ay önce durduk yere agliyodum. Şimdide duzeldim derken bu çıktıYediklerinizden olabilir mi?
Bugün karnım da agriyor. Birde sürekli ishal durumu var. Dün bı derste hiç olmadı. Yediklerimlede alakalıdır illaki. Bu ara hep süt çay içiyorum ondan mı acaba? Ama dünyam karardı sankiTeşhisi gastroenterelog koyuyor.Önce fiziksel bir rahatsızlığnız olmadığından emin olmak için bazı tetkikler yapar.Bir şey yoksa IBS teşhisi koyar.
İlk IBS teşhisi almadan önce bende panik bozukluk veanksiyete atakları başlamıştı.Sonra da 3 hafta süren bir ishal durumu oldu ve altından bu rahatsızlık çıktı.Size tıbben zararı olmayan ama hayat kalitenizi düşüren bir şey.Bugün karnım da agriyor. Birde sürekli ishal durumu var. Dün bı derste hiç olmadı. Yediklerimlede alakalıdır illaki. Bu ara hep süt çay içiyorum ondan mı acaba? Ama dünyam karardı sanki
Ne zaman oldu ve suan nasılsınız?İlk IBS teşhisi almadan önce bende panik bozukluk veanksiyete atakları başlamıştı.Sonra da 3 hafta süren bir ishal durumu oldu ve altından bu rahatsızlık çıktı.Size tıbben zararı olmayan ama hayat kalitenizi düşüren bir şey.
Bence kafana gore ilac kullanimindan uzak durmalisin. Birseyi duzelteyim derken baska birseyi bozma. Dedigim gibi bol bol probiyotik gidalar tuketmelisin.Ozaman bişey yoksa psikolojik ilaç kullansam geçermi? Çok umitsizim şuan dersleri ve bolumumu seviyorum bana çok iyi geliyor aslında ozguvenli bilirdim demek ki değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?