- 20 Ocak 2021
- 134
- 13
- 25
- Konu Sahibi Byazzambak
Hayırlı günler. Hanımlar sene başında vitaminsizliğim vardı, kontrol amacıyla Eylül ayında dahiliyeye gittim yine vitamimsizmişim. Ayrıca idrar vermiştim idrarımda kan görüldü ürolojiye yönlendirdiler. Ürolojiye gittim test falan yapıldı. Meğer ben taş düşürmüşüm birde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. İdrar yolu enfeksiyonu için 10 gün antibiyotik kullandım. Antibiyotik kullanırken midem çok kötü oldu. Antibiyotik diye yarıda bırakamadım. Tam antibiyotiğin bittiği hafta karnımın sağ tarafında çok şiddetli ağrı oldu. 3 gece acillik oldum. Doktorlar apandisit diye düşündüler ama tomografi, röntgen, usg, kan idrar temiz çıktı. Doktor bağırsaklarında çok gaz görülüyor, genel cerrahiye git dedi. Genel cerrahiye gittim bu kadar gaz normal insandada olur sende kas ağrısı oldu illaki eğildin kalktın ağırttın sağ tarafını dedi. Şöyle bi düşündüm acillik olduğum akşamın gündüzünde baya temizlik yapmıştım eğilip kalkmıştım. Sonraki hafta midem çok ağırdı, bulandı kustum.tekrar genel cerrahiye gittim. Endoskopi için gün verdi, sen taş düşürdün mü dedi evet dedim ürolojiye git dedi. Ürolojiye gittim üroloji doktoru tomografi ve ultrason sonucuma baktı taş VS yok dedi. Şu an karnımın sağ tarafı ağrıyor, gaz yapamıyorum karnım gurulduyor, hergün sabahları tuvalete çıkıyorum ishal değilim kabız da değilim, şekilsiz ve cıvık şekilde. Evde spasmomen, decitel, meteospasmyl var ama hiç bir şekilde ağrım geçmiyor geçiyor gibi oluyor ama geçmiyor. Acaba bağırsak sendromumu oldum? Düşünmek istemiyorum ama ağrım olduğu için de hiç rahat olamıyorum. Yoksa sağ böbreğimden taş düşürdüm diye mi sağ tarafım ağrıyor. Acile gittiğimde bi kadın söylemişti kocası taş düşürmüş, düşürdükten sonra da baya Bi zaman ağrısı olmuş.. Bana dedi ki sen nasıl taş düşürdüğünü anlamadın, gerçekten de hiç anlamadım eğer üroji doktoru usg istemeseydi hiç haberimde olmayacaktı. Acaba huzursuz bağırsak sendromumu oldum sitede üyeler yazıyorlar ilaçlar VS fayda etmiyormuş.