Denicem canim kesin aklimda yazdim bunu cok SağolAynen aktardan ama her aktarda bulunmayablyor iyi arastırnn. Kzlar kesin çozum bende kilo veremiyordm hic bie sekilde bunu duzenli icince kilo verdm diyette yaptm tab .
Dert ortağım valla beni anlayabilirsin o zaman beni sadece bekunis çözüyor onun dışında bütün yöntemler boş insan 5 gunde bir wcye çıkar mi yaaa.. cikarsa nasil zayiflar. Inanir misin dal gibi arkadasim var benden bin kat çok yer ama yemek yesin hemen kalkar wcye gider ondan zayif zaten
Ben geçen başka bir sebepten dolayı doktora gitmiştim fakat bu durumdan bahsettim , bende gün boyunca az yiyeyim veya çok yiyeyim hiç bir şekilde wc ye çıkamıyorum..Dert ortağım valla beni anlayabilirsin o zaman beni sadece bekunis çözüyor onun dışında bütün yöntemler boş insan 5 gunde bir wcye çıkar mi yaaa.. cikarsa nasil zayiflar. Inanir misin dal gibi arkadasim var benden bin kat çok yer ama yemek yesin hemen kalkar wcye gider ondan zayif zaten
Nasıl uygulayacağız peki bunu canım ?Kzlar ot bu
Sabah aç karna su kaynatiyorum bardakta demliyorum iki uc dakika bekletip iciyorum sonra. Akşama dogru çıkıyorum.interntte gece yatmadan demiş ama ben sabah kullanyorm babam oyle soylemisti aldgi kisi onermiş bu sekilde sanrm. İnanın cok faydasni gordum. Bu durum cok sknti oldgu icn sizi cok iyi anliyorum. Bnm barsaklarm catlak ve benm tek yardmcm bu. İlaclar cok agri yapyorNasıl uygulayacağız peki bunu canım ?
Evet canim ne tavsiyeler bi bilsenBunu bi dönem bende yaşadım bana sabahları nescafe iyi geliyordu ac ac.
Ayagmı taşa basıp süt içiyordum wc cıkmak icin.
Zeytinyağ içmek kaysı fln onları geciyorum eminim böyle milyon tavsiye almıssındır..
Haklisin canim gitmekte fayda varBen geçen başka bir sebepten dolayı doktora gitmiştim fakat bu durumdan bahsettim , bende gün boyunca az yiyeyim veya çok yiyeyim hiç bir şekilde wc ye çıkamıyorum..
İncelemeler yapıldı ama bir türlü neden olduğu bulunamadı
Şimdilik kayısı gün kurusu kuru erik ve elimdeki ilaçklarla çıkabiliyorum..
En kısa zamanda tekrar gideceğim
Canim sinemaki cok zararliymis faydasini bilmem de kanser etkisi yapabiliyomus bence arastir derimSinameki edinin, marketlerde de mecvut.
Bir çay fincanına, 10-15 tutam kadar demleyin.
5 dakika sonra için.
Birkaç saat içinde iyi geldiğini göreceksiniz.
Hiç bunu duymamıştım.Canim sinemaki cok zararliymis faydasini bilmem de kanser etkisi yapabiliyomus bence arastir derim
Canim doktorun tavsiyesiyse tabiki bisey diyemem ama ben yarari kadar zarari da var diye biliyorum tabiki ölçülü olmak sart herseyin fazlasi zararHiç bunu duymamıştım.
Araştırdım netten ve yine de bir zararını görmedim.
Çünkü doktor arkadaşlarımın da önerisiyle de bunu yapıyorum.
Tabi ki her gün içilecek bir şey değil.
Çok zor durumlarda ayda belki 1 ya da 2 defa yapılacak bir çay bu.
Hatta yılda 10 u geçmez içtiğim.
Ayrıca neredeyse tüm zayıflama çaylarının, o satın aldığımız form, elma gibi hazır poşet çayların içerisinde de var.
Yine de kulağıma küpe yapacağım söylediklerinizi.Canim doktorun tavsiyesiyse tabiki bisey diyemem ama ben yarari kadar zarari da var diye biliyorum tabiki ölçülü olmak sart herseyin fazlasi zarar
Sinemakiyi annem de kullandi ama bi sure sonra onsuz cikamaz oldu hepten birakti bekunis kullanmaya basladi kendisindr hemoroid de vardi zatenYine de kulağıma küpe yapacağım söylediklerinizi.
Son çare olarak deneyeceğim sinamekiyi, uyarınız için çok teşekkür ederim.
Ya asil sorun şu benim wcm gelmiyo da yapamıyorum geliyo da yapamiyo değilim gelmiyoHer şeyi deneyip hala sonuç alamadıysanız, eczaneye gidin kabızlık ilacı isteyin. Lax ile başlayan bir ilaç var adını tam hatırlayamadım, affedersiniz poponuzun içine sıkıyorsunuz, 10 dk içinde temizliyor bağırsakları. Ameliyat öncesinde de hastalara verirler bağırsakları temizlemek için.
Tamam, hiç fark etmez. İşinize yarar.Ya asil sorun şu benim wcm gelmiyo da yapamıyorum geliyo da yapamiyo değilim gelmiyo