Bağırsak Mantarı (candida)

Merhaba arkadaşlar bende bu dertten muzdarip bin çok araştırma yaptım bende de bazı besinlere karşı aşırı duyarlılık var alerji yapiyor cok hassas bir yapım var kabızlık adet düzensizliği Sivilcelenme sebepsiz siskinlik ve kilo alımı sürekli halsizlik bağışıklık sistemim çok zayıf sürekli hasta oluyorum hiç enerji olmuyor dilimde sahaları beyazımsı bir tabaka oluyor temiuzliyorum ama sürekli tekrar oluyor gün içinde ağzının içi zehir gibi sürekli tatlı şekerli seylereme ihtiyacı hissediyorum doydugumu anlamıyorum kısacası cok rahatsizim bu durumdan bağırsak mantarı var yani bende de bunun için birşeyler yapıyor musunuz diyet vs takviye ilaç bu rahatsızlığı olupta tamamen kurtulan varmı ? Ben bu durumdan cok rahatsizim yasa enerjimi yavas yavas sinsi bir sekilde emiyor sanki

Kizlar bisey sorucam bagirsak mantari oldugunuzu nasil anladiniz yani tahlille kolonoskopi ile filan mi bu hastaligin tanısı konuluyor?

Kizlar bisey sorucam bagirsak mantari oldugunuzu nasil anladiniz yani tahlille kolonoskopi ile filan mi bu hastaligin tanısı konuluyor?
bunun cevabını ogrenebildiniz mi? benim de fazla antibiyotik kullanımı sonrası vajinada mantar olustu ama internetten arastirdigima göre fazla antibiyotik kullanmak vajinada oldugu gibi ayni s3kilde bagirsakta da mantara sebep olabiliyormuş. şuan vajinal mantar tedavisi oluyorum 2-3 gündür, ama makatta da yanma var acaba bağırsak mantarı belirtisi olabilir mi bu?

Tedavi olabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…