- 4 Aralık 2014
- 9
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi meyveLikor
iki haftadır bende de var. inşanllah mantar falan yoktur. doktor ne dedi peki?
bilmiyorum. bende sürekli bi şişlik var midemde. azar azar ve sık sık yemek yiyorum. geçmezse gidecem doktora.Ya aslında buda ayrı bi konu, ben yurtdışında yaşıyorum ve burdaki bazı doktorlar tespit edemiyor bağırsakta hava var diyolar stressten kaynaklı (irritable bağırsak sendromu) tespitini koyup eve gönderdiler, ama öyle değil işte biliyorum. Türkiyedeyken öğrendim mantar olduğunu. Şekeri hamuru bırakmalısın dediler ama 3 gün yapıyorum sonra sonu hüsran
Ağlamak istiyorum yaaa !
Sendedemi bağırsakta var?
bilmiyorum. bende sürekli bi şişlik var midemde. azar azar ve sık sık yemek yiyorum. geçmezse gidecem doktora.
Sabahları ac karnına bir bardak suya tükürün 15 dakika izleyin eğer tükürük dibe çöküyorsa mantar var çökmüyorsa yoktur.
Çareside zencefildir. Zencefil tüketin bol bol.
Şekeri, beyaz ekmeği, mayalı gidaları tamamen kes.
Basit karbonhidrat ve nişastalı gıda tüketimini azalt
Bol taze sebze, taze salata +Zeytinyağı ve limon
Bulabiliyorsan bol bol kefir iç
Probiyotik kullan (eczaneye danış)
Kaprilik Asit konusunu araştır.
Kesinlikle herhangi bir mantar ilacı kullanma, bu ilaçlar kandidayı yok etmez zayıflatır, bıraktığın an mantar güçlenip çoğalmaya başlar.
Yola tedavi için çık, bir kür uygulayıp bir bırakırsan tıpkı ilaçta olduğu gibi mantar önce zayıflar, sonra güçlenir ve çoğalmaya başlar.
Sorun Candida mantarına sahip olman değil, bu mantar doğal olarak hepimizde bulunur ancak, bir biçimde yararlı bakteriler bertaraf edilmiş ve candida miktarı artmış bu yüzden bu sıkıntıyı yaşıyorsun. Midendeki florayı yeniden düzenlediğinde sorunun ortadan kalkacak ama 6 ay gibi bir süre dikkat etmek zorundasın.
Rica ederim.Tşk ederim baya yazmişsin,
Gec cevapladığım için kusura bakma geri yanıtladığımı sanmıştım ama şu an gördümki yazmamışım,
Zor bi sürec beni bekliyo desene, normal diyeti beceremiyorken, şeker ekmek komple hayatımdan cıkarmak bi süreliğine oofff..
Yazdıklarını dikkate alacağım, çok tşklerr
Rica ederim.
Kaprilik Asit
bunları araştırmayı unutma, beslenme rejiminin haricinde bu süreçte en büyük yardımcıların bunlar olacak.
Sorun mide-bağırsak sisteminde olduğundan için rahat olsun kesinlikle alakası yok.Araştırmaya başladım bile
Bişi daha sormak istiyorum ya,
Acaba bu hastalığın hamile kalamamakta etkisi veya bi bağlantısı varmıdır? Bunuda düşünmeden edemiyorum, bi bilgin varmı acaba?
benim de bu diyeti uygulamam gerek alerjiden kurtulmak icin ama basaramadim daha :/Şekeri, beyaz ekmeği, mayalı gidaları tamamen kes.
Basit karbonhidrat ve nişastalı gıda tüketimini azalt
Bol taze sebze, taze salata +Zeytinyağı ve limon
Bulabiliyorsan bol bol kefir iç
Kaprilik Asit konusunu araştır.
Kesinlikle herhangi bir mantar ilacı kullanma, bu ilaçlar kandidayı yok etmez zayıflatır, bıraktığın an mantar güçlenip çoğalmaya başlar.
Yola tedavi için çık, bir kür uygulayıp bir bırakırsan tıpkı ilaçta olduğu gibi mantar önce zayıflar, sonra güçlenir ve çoğalmaya başlar.
Sorun Candida mantarına sahip olman değil, bu mantar doğal olarak hepimizde bulunur ancak, bir biçimde yararlı bakteriler bertaraf edilmiş ve candida miktarı artmış bu yüzden bu sıkıntıyı yaşıyorsun. Midendeki florayı yeniden düzenlediğinde sorunun ortadan kalkacak ama 6 ay gibi bir süre dikkat etmek zorundasın.
Senin neye alerjin var?benim de bu diyeti uygulamam gerek alerjiden kurtulmak icin ama basaramadim daha :/
Sıkıntı büyük. Peki alerjinin türü nedir, cildinde mi yoksa solunum yollarında vs mi sorun oluşturuyor, bende ayrı ayrı alerjiler var o yüzden soruyorum.alerji testi yaptramiyorum hapi bi hafta icmemem gerek Ama icmeden bi gun zor dayaniyorum dagiliyorum resmn... bi senedir surekli hapa baglandim..
çeşme gibi bi burun ve hapşuruk krizlerI seklinde. Ayriyetten gozlerimde açık renk.. halyle günese alerjisi var... cildimn toleransi da cok dusuk.. zaten bu alerji illeti gittikce yayilan bi sey.. ilk zamnlardan onlemi almk gerekmiş...Sıkıntı büyük. Peki alerjinin türü nedir, cildinde mi yoksa solunum yollarında vs mi sorun oluşturuyor, bende ayrı ayrı alerjiler var o yüzden soruyorum.
çeşme gibi bi burun ve hapşuruk krizlerI seklinde. Ayriyetten gozlerimde açık renk.. halyle günese alerjisi var... cildimn toleransi da cok dusuk.. zaten bu alerji illeti gittikce yayilan bi sey.. ilk zamnlardan onlemi almk gerekmiş...
Sen de acik tenliydin.. bu kadermzde var galiba.. Nedir bu beyaz adamlarin cektigi :/atalarmizn yarattgi karma mi yoksa...:))
AsfddfjdsKesinlikle git gide ilerliyor, benim ilk saman nezlesi ile başladı, sonra güneş, sonra kozmetiklere aşırı tepki, gıdalara tepki,devamlı kaşıntı, kabarma, hapşırık şişen gözler çok can sıkıcı.
Ellerim konusunda titizimdir mesela, sürdüğüm ojenin dayanıklı olmasıda gerekli çünkü devamlı alkol ve dezenfektanlarla işim var, lateks eldivenler zaten alerji yapıyor onu geçtik ama, kalıcı oje bile süremiyorum artık ona da alerji başladı
Ne zaman sürsem dishidrotik egzama oluyor.
Saf çelik saat kordonu hariç saat takamam, metal ve nikele de alerjim var. Altın ve beyaz altın kaşıntıdan delirtir beni, kullanabildiğim sadece gümüş ve platin takılar.Kısaca saf olmayan elementler beni benden alıyor.
Alerji pakedi gibiyim.Atalarımıza benden selam olsun