• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bağırsak iltihabı mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asi_mavi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
78
0
36
Antalya
arkadalar bebeğim 35 günlük..bir ishal oluyor bi normal gibi bazen yeşil geliyor kakası bazen sarı..yanlız bu gece kakasında sarı sarı sumukumsu seyler vardı..bugunde hepatit b asısı olmaya gtmiştik ebe böle bişeyin bagırsak iltihabı olabileceğini söledi korkuyorum belirtileri nelerdir basına gelen varmı??

bunlar gayet normal anne sutu aliyorsa bebek kakasi bu sekilde sumuksu olabiliyor yesil olmasi cok yediginin isareti sakin ilac falan kulllanmayin

cnm.korkmana gerek yok anne sütü alan bebeklerin zaten normal bişekide kakalarını yapmaları belli bi süre alıyor.benim bebeğimde öyleydi şimdi bi yaşında ve öyle bi problemi yok çok şükür.sadece annemler bana yeşil renkte ise sütünü üşütmüşsün derlerdi galiba haklılar da...ben sonra göğüslerime sıcak havlu koyardım hem sütün gelmesi hem üşütmemesi için iyi oluyor.bu arada bazı bebekler balgamını kakalarıylada atabiliyor.sümüksü dediğin şey o olabilir.benim bebişim genelde kakasıyla atardı balgamını bence korkulacak bişey yok ama istersen doktorunada danışabilirsin...

kakasının sumuksu olması,laktozu tolere edemediğinide gösterir.yani sutun ıcındeki laktozu sindirmede sorun yasıyor olabilir.ağrısı huzursuzluğu yoksa dert etme canım..

tşk ederim kızlar açıklamalarınız için içim biras rahatladı ..çıkardığı zamanda salyamsı geliyor yavas yavas akıyor bembeyaz buda normal dimi?

tşk ederim kızlar açıklamalarınız için içim biras rahatladı ..çıkardığı zamanda salyamsı geliyor yavas yavas akıyor bembeyaz buda normal dimi?

Canım, konuya yorum yazarak seni endişelendirmek istemiyorum.
Tavsiyem bebeğini doktora götür.
Hiç birşey olmamasada, en başta sen rahatlarsın.

Geçmiş olsun

bizde de kustgunnda zaman zamn geliyo bence bu kadar takılma yoksa zor büyüyolar bende çok kurcaladım herşeyi şükür bişey çıkmadı herkes bi dert aradıgımı düşünüyodu

Back