• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağırsak enfeksiyonu

ben yıllarca kızımda çektim her 2aya bı enfeksiyon serumlar antibiyotikler 6yaşına kadar yine bigün acile gittik bi dr.daha genç sadece röntgen istedi karın ağrısı anında meğerse 6yıl enfeksiyon diye adlandırdıkları mide üşütmesiymiş şimdi dr.bile gitmiyorum artık neyapacağımı biliyorum ilaçsız atlatıyorum...sizinki olabilir enfeksiyon ama sık geciren çocuklar için bi tavsiye olsun
Mide usutkesi ne demek nasil oluyor neler yapiyorsunuz

Mide usutkesi ne demek nasil oluyor neler yapiyorsunuz
genelde sırtından şiddetli rüzgar yediği zaman . ama çoğu zamanda neden olduğunu hala anlamıyorum soğuk yedi zaman mesela oluyor. yaşı çok küçüktü ifade edemiyordu tam olarak neler yaşadığını bilemediğimden çok müdahale edemiyordum şişkinliği atamadığı yapılması gerenkenler yapılmayınca kusama ve ishal eşlik ediyordu 4,5gun sürebiliyordu. bu durumu öğrenince kendini ifade etmeye başlayınca ..bu durumlarda yemek konusunda ısrarcı olmuyorum ayaklarının altına sıcak su koyuyorum ılık su yudum yudum içiriyorum ve mide gazını atması için masaj sıcak tutuyorum ve çok şükür gecıyor nadir 2gün sürüyor

Benim de geçti bronşit başlangıcı varmı dediler serum buhar verdiler . Şimdi buhar makinesi aldım evde uyguluyorum sen naptın iyimi bebis
Çok geçmiş olsun ya. Bende götürdüm dra kan idrar aldilar bişey çıkmadı ama o kadar çok ağladı ki. Soğuk algınlığı gibi şuan ikjnci gundeyiz dün goturdugumde daha ciğere inmemisti pazartesi kontrole bidaha götürürüm. Evde benimde nebulizator var ama kullanmak istemiyor ya. Maskeyle mi takiyorsunuz nasıl yapıyorsunuz siz

Çok geçmiş olsun ya. Bende götürdüm dra kan idrar aldilar bişey çıkmadı ama o kadar çok ağladı ki. Soğuk algınlığı gibi şuan ikjnci gundeyiz dün goturdugumde daha ciğere inmemisti pazartesi kontrole bidaha götürürüm. Evde benimde nebulizator var ama kullanmak istemiyor ya. Maskeyle mi takiyorsunuz nasıl yapıyorsunuz siz
Yok cnm bebeği biri tutuor bende burnuna doğru tutyorum agliyinca daha iyi cekermis vermeye devam et . Klamer şurup yazdı bize birde calpol iste daha iyiyiz rabbim şifa versin

Yok cnm bebeği biri tutuor bende burnuna doğru tutyorum agliyinca daha iyi cekermis vermeye devam et . Klamer şurup yazdı bize birde calpol iste daha iyiyiz rabbim şifa versin
Amin amin tüm bebislerimiz iyi olsun inşallah çok sağol canım. Calpolu günde kaç kez veriyorsun sadece ateş olunca mi

Amin amin tüm bebislerimiz iyi olsun inşallah çok sağol canım. Calpolu günde kaç kez veriyorsun sadece ateş olunca mi

6 saate bir veriyorum ateşi hafif oluyor benimkinin . Ventolin veriyorum buharla birde sana olac yazmadı mi

6 saate bir veriyorum ateşi hafif oluyor benimkinin . Ventolin veriyorum buharla birde sana olac yazmadı mi
Yok canım hicbisey yazmadılar ciğere inerse tedavi veriyoruz şuan gerek yok serumla aç gerekirse calpol ver dediler 5.5 aylık bebegim. Ama saçmalık yani çocuk rahatsız ilaçsız nasıl gececek

Yok canım hicbisey yazmadılar ciğere inerse tedavi veriyoruz şuan gerek yok serumla aç gerekirse calpol ver dediler 5.5 aylık bebegim. Ama saçmalık yani çocuk rahatsız ilaçsız nasıl gececek
Sonuçta buda üst solunum yolu enfeksiyonu aslında yazılması lazım di . En azından buhar için olan ilacı vermiş olsaydı o rahatlatırdi bebisi . Acile mi gittin

Sonuçta buda üst solunum yolu enfeksiyonu aslında yazılması lazım di . En azından buhar için olan ilacı vermiş olsaydı o rahatlatırdi bebisi . Acile mi gittin
Aile hekimine çocuk Dr ve acile üçüne birden gittim yazmadılar canım pazartesi tekrar goturcem duruma göre o gün gerek yoktu ama belki ilerler emin olamam. Ben goturdugumde boğazı falan kizarmamisti bile daha ondan yazmadılar heralde

Merhaba kizlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu olmuş 2 aylık . Flagy şurup yazıp yolladılar. Başına gelen oldu mu iyilesti mi bebekleriniz .
Canım nasıl oldu bebeğin uzun sure geçmiş ama iyi geldi mi ssurup. Kullandınız mı. Bizde de giardia enfeksiyon.cikti acayip korkuyorum düzelmedi 1 aydan fazla

Canım nasıl oldu bebeğin uzun sure geçmiş ama iyi geldi mi ssurup. Kullandınız mı. Bizde de giardia enfeksiyon.cikti acayip korkuyorum düzelmedi 1 aydan fazla
Yeni gördüm mesajını . Evet düzeldi ama antıbıyotıgı kullanmadım bu başla doktora daha götürdüm o da anne sütü alan bebek enfeksıyon kapmaz dedi yınede test yaptım tekrar temiz çıktı gecmıs olsun rabbim şifa versın

Back