Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne sütü ile besliyorum. Yeşil mukuslu kakasi vardı dün götürdüm oda bağırsak enfeksiyonu olmuş. Gaz peoblemleri vardı doğduğundan beridirçok geçmiş olsun.
2 aylık bebek nasıl enfeksiyon olmuş sudan mı? Mama mı içiyor?
Evet gaita tahlilinde cikti. Dua eder misin bebegimeTahlil yapıldı mı?
Anne sütü ile enfeksiyon nasıl olur çok şaşırdım.
Alerji belirtisi söylediğiniz şey ama illa tahlil yapmışlardır.
Evet gaita tahlilinde cikti. Dua eder misin bebegime
Enfeksiyon muydu sizinkide kaç aylıktı birdeBiz de flagyl kullanmıştık geçmişti
Öyle yapicam özele götüreceğim ins birdeBence bir doktora daha gidin tahlil sonuçlarınızla yarın sabah
Evet pazartesi sabah mutlaka götürün. Flagyl antibiyotiktir boşuna kullanmasın.Öyle yapicam özele götüreceğim ins birde
Merhaba gaita sonucunda ne çıktı acaba. Benim bebeğime de flagy yazdılar ben guvenmeyip çocuk gastroya götürdüm ilacı kullanma denildi bebegimdeki besin alerjisiymis.flagy kakada amip varsa kullanırız dedi drÖyle yapicam özele götüreceğim ins birde
Merhaba . Gaita sonucunda enfeksiyon var denildi .4 5 lökosit 2 3 eriteosit çıktı işte . Şurup yazmisti . Sonra ben özele götürdüm bebeği anne sütü alan bir bebek enfeksiyon kapamaz büyük ihtimal besin alerjisi vardır dedi ilacı verme sakin dedi bende vermedim . Şuanda hafif ishal gibi kakası sizinki nasılMerhaba gaita sonucunda ne çıktı acaba. Benim bebeğime de flagy yazdılar ben guvenmeyip çocuk gastroya götürdüm ilacı kullanma denildi bebegimdeki besin alerjisiymis.flagy kakada amip varsa kullanırız dedi dr
Bebis kaç aylıkMerhaba gaita sonucunda ne çıktı acaba. Benim bebeğime de flagy yazdılar ben guvenmeyip çocuk gastroya götürdüm ilacı kullanma denildi bebegimdeki besin alerjisiymis.flagy kakada amip varsa kullanırız dedi dr
Benim bebeğim ilk 3 ay sürekli ishaldi. Günde 8 kere fışkırtarak kaka yapıyordu ve alerjisi vardı. 2.5 aylık diyete başladım hafifledi büyüdükçe de azaldı bitti. Yediklerinize biraz dikkat edin süt ve süt ürünleri rahatsız ediyor bazı bebeği.Merhaba . Gaita sonucunda enfeksiyon var denildi .4 5 lökosit 2 3 eriteosit çıktı işte . Şurup yazmisti . Sonra ben özele götürdüm bebeği anne sütü alan bir bebek enfeksiyon kapamaz büyük ihtimal besin alerjisi vardır dedi ilacı verme sakin dedi bende vermedim . Şuanda hafif ishal gibi kakası sizinki nasıl
Aynen bizimde ilk tahlil 4 5 lökosit 1 2 eritrosit çıktı çocuk gastro kullanma dedi kullanmiyorum. İshalde devam ediyor günde 4 5 kakası varMerhaba . Gaita sonucunda enfeksiyon var denildi .4 5 lökosit 2 3 eriteosit çıktı işte . Şurup yazmisti . Sonra ben özele götürdüm bebeği anne sütü alan bir bebek enfeksiyon kapamaz büyük ihtimal besin alerjisi vardır dedi ilacı verme sakin dedi bende vermedim . Şuanda hafif ishal gibi kakası sizinki nasıl
5 aylıkBebis kaç aylık
Bende diyete başladım ama ishal devam ediyor insallah çabuk düzelir bizimdeBenim bebeğim ilk 3 ay sürekli ishaldi. Günde 8 kere fışkırtarak kaka yapıyordu ve alerjisi vardı. 2.5 aylık diyete başladım hafifledi büyüdükçe de azaldı bitti. Yediklerinize biraz dikkat edin süt ve süt ürünleri rahatsız ediyor bazı bebeği.