Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çektir çok düşük değil mi ihmal etme benceArkadaşlar hgb 7.7 demır 16 ve ferrıtın 3 çıktı doktorda endoskopi dedı bağırsaktan kanama vs var mı bakılacakmıs cektıren var mı bunu nasıl oluyor. Bırde benım zaten yıllardır anemı var cektıresımde yok aslında
Ya acırmı cektıren varmıÇektir çok düşük değil mi ihmal etme bence
Ben çektirdim bağırsaktan kolonoskopi,herhangi bir ağrı olmuyor ama ben anestezi ile uyutulup öyle yaptırmıştımArkadaşlar hgb 7.7 demır 16 ve ferrıtın 3 çıktı doktorda endoskopi dedı bağırsaktan kanama vs var mı bakılacakmıs cektıren var mı bunu nasıl oluyor. Bırde benım zaten yıllardır anemı var cektıresımde yok aslında
Uyutulursan acimazYa acırmı cektıren varmı
Kaç dakka sürdüBen çektirdim bağırsaktan kolonoskopi,herhangi bir ağrı olmuyor ama ben anestezi ile uyutulup öyle yaptırmıştım
Valla uyuduğum için tam emin değilim ama en fazla yarım saat sanırım uyumam ve uyanmam arası gecen süre.Kaç dakka sürdü
Pekı saol uyanınca ıyımıydınValla uyuduğum için tam emin değilim ama en fazla yarım saat sanırım uyumam ve uyanmam arası gecen süre.
Evet hiç ağrım yoktu endişelenmenize gerek yokPekı saol uyanınca ıyımıydın
Allâh razı olsunEvet hiç ağrım yoktu endişelenmenize gerek yok
Rica ederim gecmiş olsunAllâh razı olsun