Bagimlilik

empula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
336
232
18
34
Güleceksiniz bana ama sanirim tam olarak cips bagimlisiyim.bir gun yemesem canim istiyor.kucukken annem bakkala alistirmadi cok nadir yerdim cikolata vs..ama gozlerimi kapatip cuval cuval cipslerin oldugunu hayal ederdim. alkol sigara gibi.. evde olmasa giyinir markete giderim.saglikli sebze yemeklerini falanda seviyorum ama bu aliskanliktan da vazgecmek istiyorum brokoli corbasinin uzerine cips yiyorum vicdanim sizliyor :) esim baslarda almiyordu cocuk gibi mutlu oldugumu gorunce dokunmuyor :) boyle abur cubur bagimliligi olan var mi 54 kilodan 5 yil icinde 64 oldum..ve kanserojen maddeler barindirdigini vs.biliyorum

Yine çok sağlıklı olmayacak ama evde kendi cipsinizi kendiniz yapsanız? Onun yöntemi vardı sanırım. Tamamen aynı olmuyor ama benziyor araştırabilirsiniz. En azından içinde ne olduğunu bilirsiniz.
İkinci olarak da, itici bir uyarıcıyla kendinizi koşullayabilirsiniz. Mesela her cips yeyişinizde arkasından hemen sevmediğiniz midenizi bulandıran bi yiyecek yiyebilirsiniz. Sigara ve alkol bağımlılığının tedavisinde kullanılıyor.

Evde eskiden kuzenime yapardi teyzem bunu hatirlattigini iyi oldu kac kere rahatsizlandim ustelik midem hassastir alkol vs cok zor kabul eder icemem yiyemem sagliksiz seyleri ama bunye bunda bagisiklk kazandi

freaky eaters serisini izle youtube dan belki faydası olur

Sen böyle yazınca canım cips istedi en son yiyeli sanırım 2 yada 3 ay olmuştur ben de severim aslında ama yemiyorum sanırım kilo problemim olmasa yerdim belkide annem alıştırmadı demişsin ya aklıma arkadaşım geldi annesi benim çocuklarım gazlı içecek,cips gibi abur cuburların tadını asla bilmezler yiyemezler derdi eve almam derdi her bize gelmesinde ama çocukları dışarda yerlerdi annelerine söylemezdi,cips yerine haftada 1 gün yada 2 gün az yağlı patates kızartsan en azından daha güzel olur.

Bir anda bırakamazsınız azaltmayı deneyin. 1 paketi 2-3 güne yayın ve en önemlisi irade bence irade sağlam olmalı

Eskiden cok yerdim taa ki kilo alip yuzum sivilceleninceye kadar cipsi biraktim arada bir iki pringles kacamagim olsa da yemiyorum cildim duzene girmisken kilo vermisken pek gözüm almiyor.
Pringles demisken sanki o cips digerleri kadar zararli degilmis gibi geliyor dogruluk payi var mi hic bilmiyorum arastirmadim da
Of nereden okudum bu konuyu simdi bir buyuk kaseye ketcapli ve sade ruffles döküp bir de o külah gibi olandan eklemek catir cutur yemek vardi

Yeme onlari cok zararli ve pis

Yanında birde kola olacak cipsin yanında yarın alsam mı acaba arada kaçamak olsun

Peynirli soğanlı olan birde baharatlı olan of of.ben belkide 5-6 aydır yemedim.yilbasi da almayı planliyorum

Kolayi da yazacaktim vallahi ama yazmadan agzim sulandi ne zamandir icmedim cips alamam ama yarin bi buyuk kola acarim
Sen de yap bir cilginlik
Ya kizlar yalniz degilmisim :)))))) pringles banada daha az zararli gibi geliyor benimkinde peynirli corap kokulu olanindan :)))))) tez zamnda birakacagim esimede soyledim zararlarini okuyorum falan sıksık bu zamana kadr sorun yasamadm ama kiloda artis basladi onunu alamazsam kotu

Of nereden okudum bu konuyu simdi bir buyuk kaseye ketcapli ve sade ruffles döküp bir de o külah gibi olandan eklemek catir cutur yemek vardi

Tavsiye vermeye gelmiştim şunu gördüm ağlayarak geri gidiyorum. Canımı istettin yaa ahaha

ben de kücükken bagimlisiydim zamanla biraktim ama iradeli davrandim canim istedigi halde almayarak basladim ise..

Tavsiye vermeye gelmiştim şunu gördüm ağlayarak geri gidiyorum. Canımı istettin yaa ahaha
Daha bugun cildiyeden geldim yine niyeti bozdum ben de

empula o çorap kokulu olani hiç sevmiyorum diyorum ama bir ortamda görsem yine en cok ben yiyordum

Yine diyorum yeme onlari pis ve zararli

Ikna oldunuz mu kizlar ben olamadim.

Bende salam cokseverdim bir keresinde doğradim içinden kurt çıktı şimdi görsem kaçıyorum. . Tavsiye ederim kurdu değil fikri

Ben de cipse bayılıyorum ya. Şimdi sevdiğim bi cipsi yazmak istedim ama sonra düşündüm hepsini seviyorum Film açıp cips-kola eşliğinde izlemek... Sonrasında yaşanan hem sağlıksız beslendim hem ağzım leş gibi koktu suçluluğu... Aah ah nasıl bırakacağım bu alışkanlığı bilmiyorum. Sigaram yok alkolüm yok diye kendini savunan kumarbaz babalar gibi oldum cips yüzünden. Sigaram, alkolüm, kumarım yok bi cipsim var

Ben cipsle kilo almıyorum hatta sivilcem de çıkmıyor. Bırakmak için gereken motivasyonu bulamıyorum

Çok sağlıksız ama ya yemememiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…