Evde eskiden kuzenime yapardi teyzem bunu hatirlattigini iyi olduYine çok sağlıklı olmayacak ama evde kendi cipsinizi kendiniz yapsanız? Onun yöntemi vardı sanırım. Tamamen aynı olmuyor ama benziyor araştırabilirsiniz. En azından içinde ne olduğunu bilirsiniz.
İkinci olarak da, itici bir uyarıcıyla kendinizi koşullayabilirsiniz. Mesela her cips yeyişinizde arkasından hemen sevmediğiniz midenizi bulandıran bi yiyecek yiyebilirsiniz. Sigara ve alkol bağımlılığının tedavisinde kullanılıyor.
Hahahah:) ya cok iyimis bufreaky eaters serisini izle youtube dan belki faydası olur
Sen böyle yazınca canım cips istediGüleceksiniz bana ama sanirim tam olarak cips bagimlisiyim.bir gun yemesem canim istiyor.kucukken annem bakkala alistirmadi cok nadir yerdim cikolata vs..ama gozlerimi kapatip cuval cuval cipslerin oldugunu hayal ederdim. alkol sigara gibi.. evde olmasa giyinir markete giderim.saglikli sebze yemeklerini falanda seviyorum ama bu aliskanliktan da vazgecmek istiyorumbrokoli corbasinin uzerine cips yiyorum vicdanim sizliyor :) esim baslarda almiyordu cocuk gibi mutlu oldugumu gorunce dokunmuyor :) boyle abur cubur bagimliligi olan var mi 54 kilodan 5 yil icinde 64 oldum..ve kanserojen maddeler barindirdigini vs.biliyorum
Yanında birde kola olacak cipsin yanındaEskiden cok yerdim taa ki kilo alip yuzum sivilceleninceye kadar cipsi biraktim arada bir iki pringles kacamagim olsa da yemiyorum cildim duzene girmisken kilo vermisken pek gözüm almiyor.
Pringles demisken sanki o cips digerleri kadar zararli degilmis gibi geliyor dogruluk payi var mi hic bilmiyorum arastirmadim da
Of nereden okudum bu konuyu simdi bir buyuk kaseye ketcapli ve sade ruffles döküp bir de o külah gibi olandan eklemek catir cutur yemek vardi
Yeme onlari cok zararli ve pis
Kolayi da yazacaktim vallahi ama yazmadan agzim sulandi ne zamandir icmedimYanında birde kola olacak cipsin yanındayarın alsam mı acaba arada kaçamak olsun
Bu gece herkesin canı cips istedi :) ben de en son alalı 2-3 ay oldu .Peynirli soğanlı olan birde baharatlı olan of of.ben belkide 5-6 aydır yemedim.yilbasi da almayı planliyorum
Eskiden cok yerdim taa ki kilo alip yuzum sivilceleninceye kadar cipsi biraktim arada bir iki pringles kacamagim olsa da yemiyorum cildim duzene girmisken kilo vermisken pek gözüm almiyor.
Pringles demisken sanki o cips digerleri kadar zararli degilmis gibi geliyor dogruluk payi var mi hic bilmiyorum arastirmadim da
Of nereden okudum bu konuyu simdi bir buyuk kaseye ketcapli ve sade ruffles döküp bir de o külah gibi olandan eklemek catir cutur yemek vardi
Yeme onlari cok zararli ve pis
Ya kizlar yalniz degilmisim :)))))) pringles banada daha az zararli gibi geliyor benimkinde peynirli corap kokulu olanindan :)))))) tez zamnda birakacagim esimede soyledim zararlarini okuyorum falan sıksıkKolayi da yazacaktim vallahi ama yazmadan agzim sulandi ne zamandir icmedimcips alamam ama yarin bi buyuk kola acarim
Sen de yap bir cilginlik
Daha bugun cildiyeden geldim yine niyeti bozdum ben deTavsiye vermeye gelmiştim şunu gördüm ağlayarak geri gidiyorum. Canımı istettin yaa ahaha
Bende salam cokseverdim bir keresinde doğradim içinden kurt çıktı şimdi görsem kaçıyorum. . Tavsiye ederim kurdu değil fikriGüleceksiniz bana ama sanirim tam olarak cips bagimlisiyim.bir gun yemesem canim istiyor.kucukken annem bakkala alistirmadi cok nadir yerdim cikolata vs..ama gozlerimi kapatip cuval cuval cipslerin oldugunu hayal ederdim. alkol sigara gibi.. evde olmasa giyinir markete giderim.saglikli sebze yemeklerini falanda seviyorum ama bu aliskanliktan da vazgecmek istiyorumbrokoli corbasinin uzerine cips yiyorum vicdanim sizliyor :) esim baslarda almiyordu cocuk gibi mutlu oldugumu gorunce dokunmuyor :) boyle abur cubur bagimliligi olan var mi 54 kilodan 5 yil icinde 64 oldum..ve kanserojen maddeler barindirdigini vs.biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?