Bağdat Caddesi tecavüzcüsünün babası: ‘20 yıl önce defterden sildim’

Mutlaka evlat konuysa dağlar delinir bana göre,yardımcı olmamız lazım ki onlarda bize güven duyup ona göre davransınlar...

Mutlaka evlat konuysa dağlar delinir bana göre,yardımcı olmamız lazım ki onlarda bize güven duyup ona göre davransınlar...
kendimde sosyal anlamda ailemden hiç bir şey öğrenmedim ablacım acıkçası,çevremde çogu kişide aynı şekilde,kızkardeşim diyor mesela herşeyi alıyorum yine bana karşı geliyor diye oğlu için,demekki herşeyi almaklada olmuyor,kendimide yeterli bulmuyorum açıkçası allah evlatlarımzı korusun

Aile öğretmese bile hayat zaten bir şekildebize neler öğretiyor..
Bunuda yaşayarak tecrübe sahibi oluyoruz..
Amin kşmsenin evladı zarar görmesin helede bu devirde..

Aile öğretmese bile hayat zaten bir şekildebize neler öğretiyor..
Bunuda yaşayarak tecrübe sahibi oluyoruz..
Amin kşmsenin evladı zarar görmesin helede bu devirde..
amin ablacım,
bu adam topluma eşe dosta kendini temze çıkarma peşinde,tam bir evlat düşmanı,iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batrı demişler değilmi,senin yetiştirdiğin evlattan toplummu sorumlu,suç varsa önce kendinde arayacaksın,baba amacına ulaştı bizim toplum bak aferin babaya der,ilerisini gerisini düşünmez,
ahlaklı evlat yetiştirseymiş,harama uckur çözülmez,nefisten önde gelen değerler vardır kendine karına kızına anana bacına yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye temelden aşılasaymış,saldım çayıra mevlam kayıra

Sapığın içinde kötülük varsa baba ne yağsın bu durumda,istediğikadar iyi ve ahlaklı yetiştirmeye gayret etsin..
Bazı şeyler olmayınca olmuyor maalesef..

Sapığın içinde kötülük varsa baba ne yağsın bu durumda,istediğikadar iyi ve ahlaklı yetiştirmeye gayret etsin..
Bazı şeyler olmayınca olmuyor maalesef..
ablacım şu an anaokuluna gönderiyorum oğlumu,gözlemlediğim kadarıyla yanlışlar çok erkek evlat sahibi olan bazıları sınıftaki kızlarla foto çekip faceye koyuyorlar maaşallah aslan oğluma diye çok garip gerçekten garip aileler var,cinsel eğtim verilmeli her dönemde anlayacağı dilden,tüm çocuklar temiz doğmazmı?

Erkek temalı bir ülkede yaşıyoruzda ondan,bazı aileler böyle aslan parçası diyip kızada farklı davranan kişilerde yok değil.
Cinsel eğitim mutlaka verilmeli sonuna kadar desteğim bu konuda..
Temiz doğarlar ama hayatın ne getireceğini kimseler bilemez..

fotoraftan kuçuk kızların annelerinin haberi bile yok ne garip çok garip gerçekten ama geleceğin potansiyelleri yetişiyor maalesef

Resim çekecekse tek kendi çocuğunun resmini çek demi..
işte oğlunun başarısı!
ablacım eşimle konuştuk,kızada tepkiler varmış dedi,saat geç olduğu için,dedimki,gençler o yaşlarda toz pembe görüyorlar herşeyi kız sokağa geçti diye ırzınamı geçmek lazım,o saatte kızın ne işi varmış diyenler var,bu şekilde konuşulduğunda arkası çok farklı konulara gider,önemli olan cinsellik karşıklı yaşandığı zaman normal tek taraflı ırza geçmek oluyor ,saatin kaç olduğunun önemi yok,onu sorarsan felçli kadının evine girip ırzına geçmişti sapığın biri

Tecavüzn affı yok ister gece ister gündüz olsun..
Genç bir kızımız bu şeklide bu acıyı yaşadıysa bunu hak etmedi..

Haklısın 2 kız sevgilisi olan erkek evladına aferim diyor anne , yanlış yetiştirme çok

bilemiyorum arkadaşlar belki anası babası güzel yetiştirmedi, belki adam gerçekten sosyopat eğer öyleyse anasının babasının yapabileceği bişey yok

Bu başka bir konuda yazoyordu canım hatta demiştimki iyiki bana tecavüz etti dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…