Buradaki yorumları okurken inanılmaz şaşırdım.
Lebriz hanıma 5 senedir (ilk çocuk doğum sonraki süreç ve ikinci çocuk tedavisi ) gidiyorum ve burada anlatılanlatın hiç birini katiyen yaşamadım.
İlk çocuğumda erken doğumumu önleyen, sonrasında acil gerçekleşen doğumda gece doğumda başımda olan hep kendisiydi.
Sonraki süreçte ikinci çocuk tedavimde beni gereksiz ilaçlarla yormayan, her telefonuma cevap veren, testlerimi mesaj yoluyla takip eden kendisidir ve uzun sürmeden İkinci gebeliğimde kendisinin tedavisiyle gerçekleşti
Ve yine kendisi için uzak bir mesafeden gidip gelicem
Sanırım doktoru iyi tanımak ve birkaç randevu sonrası beklentilerinizi belirterek anlaşmak gerekiyor.[/QUOTE
Ben de kendine güvenmiştim tecrübesine öyle çok soru soran evhamlı hastalrdan da değilim dir hani seçmece bana mı denk geldi anlayamadım ama hastalara bu şekşlde davranması yanlış benim hamileliğimin ilk aylarını zehir etti o gğn yaşadığım üzüntüyü asla unutmam 13 yıl sonra bir evlat sahibi daha olmanın sevincini kursağıma diZdi ne kdar üzüldüm anlatamam bebeğimin yüzünü görene kadar korkum geçmedi hep bşr acaba yaşadım sayesinde ama iyiki yolum liv hospştalde ceyda hanıma düşmüş sayesinde iyi bir doktor edindim