• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağcılar Mega Medipol Lebriz Hale Aktün Tamer?

Buradaki yorumları okurken inanılmaz şaşırdım. :KK57:

Lebriz hanıma 5 senedir (ilk çocuk doğum sonraki süreç ve ikinci çocuk tedavisi ) gidiyorum ve burada anlatılanlatın hiç birini katiyen yaşamadım.

İlk çocuğumda erken doğumumu önleyen, sonrasında acil gerçekleşen doğumda gece doğumda başımda olan hep kendisiydi.

Sonraki süreçte ikinci çocuk tedavimde beni gereksiz ilaçlarla yormayan, her telefonuma cevap veren, testlerimi mesaj yoluyla takip eden kendisidir ve uzun sürmeden İkinci gebeliğimde kendisinin tedavisiyle gerçekleşti:anneadayı:

Ve yine kendisi için uzak bir mesafeden gidip gelicem

Sanırım doktoru iyi tanımak ve birkaç randevu sonrası beklentilerinizi belirterek anlaşmak gerekiyor.

Ben de yeni doğum yaptım ve hamilelik sürecimi de Lebriz hanım ile takip ettik. Kendisinden çok memnunum. Gereksiz telaş yaptırmıyor, her soruma gerek sms gerek telefon ile dönüş yapıyor. Doğumum da sayesinde inanılmaz başarılı geçti. Ben Lebriz hanımı kesinlikle tavsiye ederim.

Dr Lebriz Hale Aktün çalışkandır, muayenesi hızlıdır. o nedenle derdinizi kısa sürede anlatmanız gerekir. şu izlenimlerimden dolayı işinin ehli olduğunu düşünüyorum: sorunlu durumlarda çözüm odaklıdır. yapıcıdır. teselli eder. doğalcı bir tutumu vardır. vücut dengesini bozma ihtimaline karşı duyarlıdır. gereksiz ilaç vermez. saçma sorulara karşı sabırlıdır, (sadece dalgavari bir espriyle hatanızı geçiştirebilir o kadar :) ) konuyla ilgili bilgili olan bir hastaya komleks yapmaz çünkü kendisi yeterince bilgilidir, deneyimlidir. hastanın iyileşmesini gurur meselesi yapıp bunu illa ben tedavi etmeliyim diye bir takıntısı yoktur. kişinin en kolay şekilde iyileşmesine odaklıdır.ameliyatlık durumlarda gerekli görürse işini iyi yapan bir ekibe yönlendirmesini de bilir. ayrıca, motosiklet kullanarak turlar yaptığını öğrendiğimde kendisine hayranlığım bir kat daha artmıştır.
Kendisi zor doğum sürecimi kolayca atlatmamı sağlamıştır. ayrıca kanser başlangıcındaki bir yakınımı gereken en uygun yere yönlendirerek hayat kurtarmıştır. mesajlarıma üşenmeden cevap yazmıştır. kendisine müteşekkirim ve uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.

Dr Lebriz Hale Aktün çalışkandır, muayenesi hızlıdır. o nedenle derdinizi kısa sürede anlatmanız gerekir. şu izlenimlerimden dolayı işinin ehli olduğunu düşünüyorum: sorunlu durumlarda çözüm odaklıdır. yapıcıdır. teselli eder. doğalcı bir tutumu vardır. vücut dengesini bozma ihtimaline karşı duyarlıdır. gereksiz ilaç vermez. saçma sorulara karşı sabırlıdır, (sadece dalgavari bir espriyle hatanızı geçiştirebilir o kadar :) ) konuyla ilgili bilgili olan bir hastaya komleks yapmaz çünkü kendisi yeterince bilgilidir, deneyimlidir. hastanın iyileşmesini gurur meselesi yapıp bunu illa ben tedavi etmeliyim diye bir takıntısı yoktur. kişinin en kolay şekilde iyileşmesine odaklıdır.ameliyatlık durumlarda gerekli görürse işini iyi yapan bir ekibe yönlendirmesini de bilir. ayrıca, motosiklet kullanarak turlar yaptığını öğrendiğimde kendisine hayranlığım bir kat daha artmıştır.
Kendisi zor doğum sürecimi kolayca atlatmamı sağlamıştır. ayrıca kanser başlangıcındaki bir yakınımı gereken en uygun yere yönlendirerek hayat kurtarmıştır. mesajlarıma üşenmeden cevap yazmıştır. kendisine müteşekkirim ve uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.

Ben başıma geleni yazdım. Doç aynı zamanda fenerbahçeli olması ilgimi çekmişti 2 li tarama testine kadar sıra beklemek aceleciliği hızlı huzlı anlatıp geçmesi ukala tavırlarınınsevmemiştim ama bilgilidir diye önemsememiştim ta ki 2 lş taramadan sonraki kontrolüme kadar muayne olduğumda suyumun az olduğunu şnsan azarlar şekilde sen su içmiyormusun deyişi ardından hiçbşr acıklama nedeni sebebini neyse git haftaya gel tekrar o zaman kadar bol su iç deyip beni apar topar kovar gibi başından savması hemen ardından çocuk doktorumu aradım bilgisine güvendiğim için oda su birden azalmaz ya başından beri gebeliğinde sorun vardır dedi durduk yerde su bitmez dedi ardından aynı gün bahçeşehir liv hospitalde CEYDA AYDIN a gittim iyi ki gitmişim kendisinş tanımışım çok ilgili bilgili güler yüzlü alakadar iletişim içinde olan bir doktor halada görüşüyorum o muayne etti asla senin suyun az değil dedi deyatlı gösterdi anlattı o gündem sonrada kendisini hiç bırakmadın şimdi 16 Aylık afacan bir oğlun var çok şükür suram geldiğinde bekletmeyen bana hep moral veren ilgilenen güler yüzlü doktoruma ceyda aydına teşekkür ederim böyle doktorlar çoğalmalı bedavaya hasta bakar gibi ilgisiz ukala doktorlarda bıktıysa mesleği bıraksınlar asla ne lebrşz ne medipole gitmem

Buradaki yorumları okurken inanılmaz şaşırdım. :KK57:

Lebriz hanıma 5 senedir (ilk çocuk doğum sonraki süreç ve ikinci çocuk tedavisi ) gidiyorum ve burada anlatılanlatın hiç birini katiyen yaşamadım.

İlk çocuğumda erken doğumumu önleyen, sonrasında acil gerçekleşen doğumda gece doğumda başımda olan hep kendisiydi.

Sonraki süreçte ikinci çocuk tedavimde beni gereksiz ilaçlarla yormayan, her telefonuma cevap veren, testlerimi mesaj yoluyla takip eden kendisidir ve uzun sürmeden İkinci gebeliğimde kendisinin tedavisiyle gerçekleşti:anneadayı:

Ve yine kendisi için uzak bir mesafeden gidip gelicem

Sanırım doktoru iyi tanımak ve birkaç randevu sonrası beklentilerinizi belirterek anlaşmak gerekiyor.[/QUOTE

Ben de kendine güvenmiştim tecrübesine öyle çok soru soran evhamlı hastalrdan da değilim dir hani seçmece bana mı denk geldi anlayamadım ama hastalara bu şekşlde davranması yanlış benim hamileliğimin ilk aylarını zehir etti o gğn yaşadığım üzüntüyü asla unutmam 13 yıl sonra bir evlat sahibi daha olmanın sevincini kursağıma diZdi ne kdar üzüldüm anlatamam bebeğimin yüzünü görene kadar korkum geçmedi hep bşr acaba yaşadım sayesinde ama iyiki yolum liv hospştalde ceyda hanıma düşmüş sayesinde iyi bir doktor edindim

Back