Merhaba doktorunuz kim di,memnun muydunuz?Merhaba arkadaşlar,
Kismet olursa 2021 ocak ayında tedaviye başlayacagiz. Esimin arkadsinin onerisi uzerine bağcılar medipol mega hastanesinde tedaviye baslamayi dusunuyoruz. Bu hastanede tedavi olup tüp bebek yaptiran arkadaslar var mi? Deneyimlerinizi,yorumlarinizi görüslerinizi merak ediyorum
Merhaba başladınız mı tedavinize acaba ? Ben de Nadiye Köroğlu ile ön görüşme yaptım . Bu ay içerisinde tedaviye başlamayı planlıyoruz .Merhaba arkadaşlar,
Kismet olursa 2021 ocak ayında tedaviye başlayacagiz. Esimin arkadsinin onerisi uzerine bağcılar medipol mega hastanesinde tedaviye baslamayi dusunuyoruz. Bu hastanede tedavi olup tüp bebek yaptiran arkadaslar var mi? Deneyimlerinizi,yorumlarinizi görüslerinizi merak ediyorum
Merhaba, fiyatlarla ilgili bilgi verebilirmisiniz lütfenMerhaba ben Ayşe hanımla başladım sonra OPU olmadan Ayşe hanım rahatsızlandı o süreçte Sevinç hanım ilgilendi. Öyle memnun kaldım ki. Devam etme kararı aldık. Her aklınıza takılanı detaylı bir şekilde sabırla anlatıyor. Çok içten ve samimi. Tüm personeller ve özellikle Sevinç hanımın asistanı Hülya hanımda da aynı özen var. Ben dün 2. Transferimi oldum. Eylül ayından bu yana forumda gezip tüp bebek yaptıranların yorumlarını okuyorum. Doktorunu sadece OPUda görüp, sürekli asistanı ile iletişimde olanlar var. Medipol bu konuda çok hassas. 5 aydır sürekli gidip geliyorum. Şu ana kadar negatif hiçbir şeyini görmedim.
çok uzun oldu ama umarım aydınlatabildimyolunuz açık olsun.
Ben yumurta geliştirme ve toplama işlemine 2020’de başladım. O nedenle 2021 fiyatlarını bilmiyorum.Merhaba, fiyatlarla ilgili bilgi verebilirmisiniz lütfen
Çok teşekkür ederimBen yumurta geliştirme ve toplama işlemine 2020’de başladım. O nedenle 2021 fiyatlarını bilmiyorum.
2020 fiyatlarını ekledim.
İlk transferim tutmadı.
ikinci transferi bu ay oldum. Transfere 5.300 dediler.
Ben pozitif haberimi yeni aldım. Pazartesi kese görmeye gideceğim inşallahMerhaba , daha once tedaviye baslayan arkadaslar ne durumdasiniz
Cok sevindim, darisi bizlere artikBen pozitif haberimi yeni aldım. Pazartesi kese görmeye gideceğim inşallah
Amin inşallah. Sonuna kadar sağlıkla varmayı diliyorum isteyen herkes içinCok sevindim, darisi bizlere artik
42Merhaba arkadaşlar,
merhabalar,Hippolyta .!.:
Ayşe KArahasanoğluna muayene oldupum zaman bana geçmişimi sorduğunda ve daha önceki gebeliğimin neden sonlandırıldığını sorduğunda benim çok özel bir mazeretim vardı. Ve gerçekten çok empati yoksunu adeta aşağılar gibi bir durum yarattı. Bunu burada çok açıkça anlatamam. Size özel mesaj atarak açıklayabilirim ancak. Empati yoksunu bir doktorun asla hastasına özenle yaklaşabileceğine inanmıyorum. Empati yoksunluğu olan bir klinikte hasta olarak değil müşteri olarak görülebiliriz ancak bu da olayı sadece maddiyata sokar.Bizim ne çektiğimizi anlamazsa nasıl özenecek titizlenecek? Sadece klasik rituel tedavi uygulayıp sonucunu umursamayacak.
Bahçeci Fulya ile alakalı yazdıklarınıza gerçekten çok şaşırdım. Çok özel değilse sorun nedir ve doktorunuz kimdi acaba? Ben mutlaka bir yanlış anlama ya da anlaşılma olabileceğini düşünüyorum ama farklı bir durum var ise ne olduğunu gerçekten öğrenmek isterim.
Genişletmek için tıkla...
Merhaba arkadaşlar,
mrb gonca hanıma bnde gttım 2 ay sonra tup bebek baslayacagız sızın sonuç ne oldu acaba tedavı nasıl dıMerhaba ben gonca yetkin Yıldırım ile başladım, şuan iğnelerimi oluyorum. Bende kendisine tavsiye üzerine gittim ama çok memnunum. Detaylı bilgilendirme yapıyor ve güven sağlıyor. Çok doğal biri ... Sonuç ne olur bilemem ama hayırlısı.suan için hastaneden ve doktorumdan memnunum
Bende bu ay reglimle basliyorummrb gonca hanıma bnde gttım 2 ay sonra tup bebek baslayacagız sızın sonuç ne oldu acaba tedavı nasıl dı
inşallah pozitif sonuçlar alırsın.nekadar fiyat verdiler size.Bende bu ay reglimle basliyorum
Raporlu yptiricam 8 kusurdu saniriminşallah pozitif sonuçlar alırsın.nekadar fiyat verdiler size.
ilaçlar dahilmiydi bu fiyata.rapor kac gunde cıktıRaporlu yptiricam 8 kusurdu sanirim
Raporu tedaviye ilk basladigin gun cikartiyolarmis, ilac haric fiyati size liste vermediler mi, listede yaziyor aslinda raporlu raporsuz ucreti dondurma islem ucretleriniilaçlar dahilmiydi bu fiyata.rapor kac gunde cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?