Bağcılar Ekol Düğün salonları

Eylem28 tatlim sana buyuk bir tesekkur borcluyum :) Ben bu salonu gördükten sonra baska bir yer begenemedim. Hani insanin kismetinde vardir ya.. benimki de burasiymis sanırım. Senin konunu okumam ile baslayan arastirmam, bugun gidip sozlesmeyi imzalamamiz ile son buldu. Yanlis ta hatırlamıyormussun. 10 mayis daha once tutulmus fakat çift daha sonra tarihini degistirmis. Rabbim utandirmaz insallah ♥

Son düzenleme:

Rica ederim şekerim. Bende senin gibi oldum terası görünce diğer yerleri beğenemedim. İnşallah mutlu mesut ayrılırız. Biz ayın 18ini ayırttık seninki bizden önce olacak artık sen yorumlarını söylersin bana :))

Ne güzel arka arkaya yapıcaz düğünlerimiziii
Salonu tutmaya giderken otobüsün önünde bir tır vardı.. Tırın üzerine kocaman harflerle "ekol" yazıyordu Bu bir işaret galiba demiştim
O tarihlerde balayında olucam.. Fırsat bulursam yorumlarım tabikiii

Merhaba yazışmalarınız okudum bende ekol düğün salonunu 07.eylül.2014 e tuttum gümüş katını , teras cok güzel ama küçüktü bizim iiçn , yelpaza düğün salonu tam bir fiyasko tavsiye etmem o yüzden yazmak istedim , ekolun gelin odalarıda süper :)

Merhaba, büyüklükleri aynı denilmişti bize hatta ters bölümümünün teras katına da masa atılabılır denildi.

terasın manzarası falan cok güzel , hava sıcak olursa sorun yok ama gidip gördünmü bilmiyorum pisttide biraz küçük , daha elit duruyor 550 kişilik demişlerdi bize , ama gelin odalarımız çok güzel 4. katta yanyana tüm gelin odaları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…