Arkadaşlar düğünüm için Ekolun Teras salonunu düşünüyorum. Burayı bilen gören daha önce düğüne giden varsa paylaşabilir mi acaba yorumlarını?
Tatlım fiyat için ne diyorlar peki ?
Bizde düğün salonu arıyoruz
5 Bin diyorlar. Herşey dahil fiyat. Kameramınıydı fotograf pasta sac makyaj bahşiş ekstra hiçbişey ödemiyorsun.
Dün konunu okuyunca bende aradım konuştum. Bana da 5 bin dedi. Ama gidip birde konuşmak lazım belki pazarlıkla bişiler iner.
Salonu beğendim güzel gözüküyor
Salon 3 kat. Altın salon ; masa örtüleri altın renginde. Gümüş salon : masa örtüleri gümüş renginde. Birde 3. kat var harika terası var cam kapılı full. Koltuklar örtülü değil deri kaplamalı diğer katları vasat düğün salonu gibi ama 3. kat klas bi yer için ilginç olanı da fiyat değişmiyor. Her kat için aynı 5bin. Bu arada 3. kat tarihleri baya dolu düşünürsen acele etmnız gerek.
Hadi yaaa :26: İşte yakından görmediğim için bilmiomki hiç nasıl :26:
En kısa zamanda gitmem lazım o zaman istanbula
Sizin tarihiniz ne tatlım
Bizim daha var canım ya :) Bu gun benimki gidip gününü ayıracak 18 mayıs 2014 ama bu tarıhın bı oncesı ve bır sonrası hafta olarak yani dolu. Seninki ne zaman?
aaaa o zaman bizimki olmaz
10 mayıs bizimki :26:
aaaa o zaman bizimki olmaz
10 mayıs bizimki :26:
Yanlış hatırlamıyorsam doluydu tarih ama istersen gene arayıp telden sor seni yanlış yönlendirmiyim. Onun dışında 25 mayıs boş mesela ama kandilmiş o zaman tutarsın dedi 3.5 bine bırakırım size dedi. Ama biz kandilde düğün yapmak istemedik. Gerçi gündüz düğünü ibadetler aksam yapılır ama genede istemedik kandile gelsin
Canım size o taraflar uzak olmaz mı?
bi ara tekrar arayıp öğreneyim ben o zaman :26:
tatlım neden uzak olsun ki anlamadım :26: Kayınannemler bağcılarda oturuyor :26:
Tabi bilmeden atlayınca böyle oluyoBen bilmiyordum kv o tarafta oturduğunu bilmiyordum ondan öyle dedim Benim annemlerde o tarafta düğünümde bağcılarda oldu zaten ayyy sen benim yakımdaymışsın ya
Evlenince ne tarafta oturacaksınız?
Yelpaze ve Kök düğün salonuna da bak canım... Hatta Yelpazenin içinde çocuklar için yer bile var diye biliyorum
Eneee sende mi oralardasınEvlenince ne tarafta oturucağımız muamma bir soru kuzum.. O taraflarda olmayacağı kesin ama
Hemen bakıyorum söylediğin yerlerede.
10 mayıs teras için tarih müsaitmiş
10 mayıs teras için tarih müsaitmiş
En kısa zamanda gel bak mutlaka canım
Şanslısın ben yanlış hatılıyormusum demekki :)) Sen normalde ne tarafta oturuyosun?
Eneee sende mi oralardasınEvlenince ne tarafta oturucağımız muamma bir soru kuzum.. O taraflarda olmayacağı kesin ama
Hemen bakıyorum söylediğin yerlerede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?