• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağcılar Ekol Düğün salonları

EYLEM28

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
145
0
316
Arkadaşlar düğünüm için Ekolun Teras salonunu düşünüyorum. Burayı bilen gören daha önce düğüne giden varsa paylaşabilir mi acaba yorumlarını?

5 Bin diyorlar. Herşey dahil fiyat. Kameramınıydı fotograf pasta sac makyaj bahşiş ekstra hiçbişey ödemiyorsun.

Dün konunu okuyunca bende aradım konuştum. Bana da 5 bin dedi. Ama gidip birde konuşmak lazım belki pazarlıkla bişiler iner.
Salonu beğendim güzel gözüküyor :31:

Dün konunu okuyunca bende aradım konuştum. Bana da 5 bin dedi. Ama gidip birde konuşmak lazım belki pazarlıkla bişiler iner.
Salonu beğendim güzel gözüküyor :31:

Salon 3 kat. Altın salon ; masa örtüleri altın renginde. Gümüş salon : masa örtüleri gümüş renginde. Birde 3. kat var harika terası var cam kapılı full. Koltuklar örtülü değil deri kaplamalı diğer katları vasat düğün salonu gibi ama 3. kat klas bi yer için ilginç olanı da fiyat değişmiyor. Her kat için aynı 5bin. Bu arada 3. kat tarihleri baya dolu düşünürsen acele etmnız gerek.

Salon 3 kat. Altın salon ; masa örtüleri altın renginde. Gümüş salon : masa örtüleri gümüş renginde. Birde 3. kat var harika terası var cam kapılı full. Koltuklar örtülü değil deri kaplamalı diğer katları vasat düğün salonu gibi ama 3. kat klas bi yer için ilginç olanı da fiyat değişmiyor. Her kat için aynı 5bin. Bu arada 3. kat tarihleri baya dolu düşünürsen acele etmnız gerek.

Hadi yaaa :26: İşte yakından görmediğim için bilmiomki hiç nasıl :26:
En kısa zamanda gitmem lazım o zaman istanbula :31:
Sizin tarihiniz ne tatlım

Son düzenleme:
Hadi yaaa :26: İşte yakından görmediğim için bilmiomki hiç nasıl :26:
En kısa zamanda gitmem lazım o zaman istanbula :31:
Sizin tarihiniz ne tatlım

Bizim daha var canım ya :) Bu gun benimki gidip gününü ayıracak 18 mayıs 2014 ama bu tarıhın bı oncesı ve bır sonrası hafta olarak yani dolu. Seninki ne zaman?

aaaa o zaman bizimki olmaz :31:
10 mayıs bizimki :26:

Yanlış hatırlamıyorsam doluydu tarih ama istersen gene arayıp telden sor seni yanlış yönlendirmiyim. Onun dışında 25 mayıs boş mesela ama kandilmiş o zaman tutarsın dedi 3.5 bine bırakırım size dedi. Ama biz kandilde düğün yapmak istemedik. Gerçi gündüz düğünü ibadetler aksam yapılır ama genede istemedik kandile gelsin

Selam :3:

Benim eski mekan Bağcılar olunca konuya balıklama daldım hatta kendi düğünüm içinde baktım ama kış olduğu için biz vazgeçtik. Diğer katların tavanları çok alçak ben çok sıkılmıştım ilk girdiğimde ama teras çok güzel terasda gayet geniş ve güzel
İlk katında bir bir düğüne katıldım servislerde müzik de gayet iyiydi...

Yanlış hatırlamıyorsam doluydu tarih ama istersen gene arayıp telden sor seni yanlış yönlendirmiyim. Onun dışında 25 mayıs boş mesela ama kandilmiş o zaman tutarsın dedi 3.5 bine bırakırım size dedi. Ama biz kandilde düğün yapmak istemedik. Gerçi gündüz düğünü ibadetler aksam yapılır ama genede istemedik kandile gelsin

bi ara tekrar arayıp öğreneyim ben o zaman :26:

Canım size o taraflar uzak olmaz mı?

tatlım neden uzak olsun ki anlamadım :26: Kayınannemler bağcılarda oturuyor :26:

bi ara tekrar arayıp öğreneyim ben o zaman :26:

tatlım neden uzak olsun ki anlamadım :26: Kayınannemler bağcılarda oturuyor :26:

Tabi bilmeden atlayınca böyle oluyo :60: Ben bilmiyordum kv o tarafta oturduğunu bilmiyordum ondan öyle dedim :9: Benim annemlerde o tarafta düğünümde bağcılarda oldu zaten :16: ayyy sen benim yakımdaymışsın ya :9:
Evlenince ne tarafta oturacaksınız?

Yelpaze ve Kök düğün salonuna da bak canım... Hatta Yelpazenin içinde çocuklar için yer bile var diye biliyorum :16:

Tabi bilmeden atlayınca böyle oluyo :60: Ben bilmiyordum kv o tarafta oturduğunu bilmiyordum ondan öyle dedim :9: Benim annemlerde o tarafta düğünümde bağcılarda oldu zaten :16: ayyy sen benim yakımdaymışsın ya :9:
Evlenince ne tarafta oturacaksınız?

Yelpaze ve Kök düğün salonuna da bak canım... Hatta Yelpazenin içinde çocuklar için yer bile var diye biliyorum :16:

Eneee sende mi oralardasın :32: Evlenince ne tarafta oturucağımız muamma bir soru kuzum.. O taraflarda olmayacağı kesin ama :27:
Hemen bakıyorum söylediğin yerlerede.

Eneee sende mi oralardasın :32: Evlenince ne tarafta oturucağımız muamma bir soru kuzum.. O taraflarda olmayacağı kesin ama :27:
Hemen bakıyorum söylediğin yerlerede.

Sormak istediğin birşey olur iseözelden de yazabilirsin kuzum yardımcı olmaya çalışırım :16:

Oralarda oturmanızı tavsiye etmiyorum 19 yıl orada oturmuş bir insan olacak... Şimdi başka semtteyim ama ailem orda olduğu için sık sık gidiyorum :9:

Back