bağ bahçe

Almayın.
Sadece size ait olacak istediğiniz metrekarede belirtilmiş olacak bir tapusu olmalı..

Her ne kadar yok yok denilse de şu an ekonomik kriz var. Böyle bir durumda sırf “hobi” amaçlı bir arsa almak, hele ki elde olmayan parayla, kredi çekerek...

Bir de bu işlerden hiç anlamadan, hisseli bir arsa...

Vazgeçin tabi ki. Krediyi de iptal edin.

hisseli yer. otuz kişiyle ortak olursunuz almayın.

Çok alengirli işler bunlar..
Eşimin ailesinin (amcalar, hala) birkaç gecekondulu yeri için müteahitle anlaşılıp tekrar yapılmak istendi de, aileden ayrı en az 20 kişiden imza alındı tek tek.

Bir kaçı uyanıklık edip hisse değerini falan istedi de zor ikna ettiler 5 daire için. 2 sene oyaladı bu iş..
O arsayı tek kişi alıyor ama bunların mirasçısı da türüyor sonradan..

Çok alengirli işler bunlar..
Eşimin ailesinin (amcalar, hala) birkaç gecekondulu yeri için müteahitle anlaşılıp tekrar yapılmak istendi de, aileden ayrı en az 20 kişiden imza alındı tek tek.

Bir kaçı uyanıklık edip hisse değerini falan istedi de zor ikna ettiler 5 daire için. 2 sene oyaladı bu iş..
O arsayı tek kişi alıyor ama bunların mirasçısı da türüyor sonradan..

gerçekten alengirli, bilemedik biz de tabi bir heves kalktık alalım dedik :/

gerçekten alengirli, bilemedik biz de tabi bir heves kalktık alalım dedik :/

Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım her zaman.
Siz sadece ekip biçeceğiz oyalanacağız dersiniz yanınızdaki cin fikirlidir belki..
İmara açık arazi bakın her zaman.
He biraz daha pahalı olur ama başınız ağrımaz..

Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım her zaman.
Siz sadece ekip biçeceğiz oyalanacağız dersiniz yanınızdaki cin fikirlidir belki..
İmara açık arazi bakın her zaman.
He biraz daha pahalı olur ama başınız ağrımaz..

aynen öyle. neyse artık yattı bizim iş :) çektiğim krediyi vadeli hesaba yatıracağım ki harcamayayım. 1 yıldır 5 taş istiyorum alamıyorduk bir de kendime teselli hediyesi 5 taş alırım 700-800 tl lik ::halay:

aynen öyle. neyse artık yattı bizim iş :) çektiğim krediyi vadeli hesaba yatıracağım ki harcamayayım. 1 yıldır 5 taş istiyorum alamıyorduk bir de kendime teselli hediyesi 5 taş alırım 700-800 tl lik ::halay:

Kredi faizleri de çok yüksek ya.
Siz karar vermişsiniz ama ben olsam cayma hakkı geçtiyse erken kapama yapardım aylarca faizli ödemektense..

Kredi borcum bitecek diye ocak ayını iple çekiyorum da ondan dertliyim :)

Kredi faizleri de çok yüksek ya.
Siz karar vermişsiniz ama ben olsam cayma hakkı geçtiyse erken kapama yapardım aylarca faizli ödemektense..

Kredi borcum bitecek diye ocak ayını iple çekiyorum da ondan dertliyim :)

çok şükür diyeyim ama bu benim ilk borcum :) hiç böyle borcum olmamıştı. neyse zorlanmamak adına vadeli hesaba yatıracağım dediğim gibi, hem kendimi denemiş olurum :)

Çok doğru söyledın eve taşınalı 2.5 yıl olcak mütehattit hala eksikleri yapıcaktı :deli:
Ben dün mahkemeye verene kadar :KK53: Bir utanmadan arıyo yavv ben halletcektim diye :ruh:
Ev isi daha zor biliyorum:) kapisi penceresi herseyden ariza cikiyo..

• Beğen
Reactions: H E
Back
X