Bende bu sabah itibariyle bademcik ameliyati oldum.Suan evdeyim.Biraz agrilarim var ama agri kesici suruplarla baya agrilarim azaliyor.Rahat rahat konusuyorum ve en guzel yani kase kase dondurma yiyorum.Hasret kalmisim resmen soguk biseyler yemege.Allaha cok sukur hicbir sikinti gecirmeden bitti bu surec.Umarim 2. ve 3. gunlerimde cok agrili olmadan gecer.Ben simdi kendime neden 1 sene bosuna bu kadar sikintiyi cektim diye kiziyorum.
Tabii bu msji yazdigimda daha ilk gunumdu.Evet ameliyat sureci sikintisiz atlatildi.Fakat 3.ve 4 gunden itibaren cok sancili surec basliyor evet suruplarla azaliyor ama surekli tekrarlamasi insani biraz gucsuz birakiyor.Bugun 9. Gunum az da olsa biseyler yiyebiliyorum.Biliyorum en zoru atlattim.8.gunum yani dun hafif bir kanam oldu bu arada ama doktorum kabuklar dusunce bazen olabildigini soyledi.
Herseye ragmen iyiki oldum ve umarim kurtulmusumdur.
Cok uzgunum arkadasim ama 12-13 gunden once gecmiyor bu agrilar.Bol bol uyumaya bak.Pazartesi gunu saat 11:00 de bademcik ameliyatina alindim 11:30 da odamdaydim. Hic bir sorun yoktu doktor 5 gun konusma dedi. Konusabiliyodum ama konusmuyordum. 2. Gun biraz daha siddetlendi agrilarim. 4. Gun aksami kontrole gittik dayanamadim. Bugun 5. Gunum ve ilk defa 4. Gecemde acidan uyandim. Gun gectikce duzelmek yerine kotulesiyorum. Konusamiyorum. Puding ve su dan baska birsey yiyip icemiyorum. Ne zaman gecicek bu agri? Canimi aliyolar sanki yutkunurken
Cok uzgunum arkadasim ama 12-13 gunden once gecmiyor bu agrilar.Bol bol uyumaya bak.
Eger icebiliyorsaniz icin.Ben tam 10 gun agzima sut,su ve meyveli yogurttan baska birsey koyamadim.Corba asiri yakiyordu yarayi.Cok tesekkr ediyorm oncelikle..Uyumuyorum bilerek gun icinde cunku bogazim cok kuruyor uyanmak daha zor oluyorben corba iciyorum blenderla falan tanesiz yapiyorum ama zarari olurmu? Cok sikildim artik gecsin baska bisey istemiyorum
Cok uzgunum arkadasim ama 12-13 gunden once gecmiyor bu agrilar.Bol bol uyumaya bak.
Eger icebiliyorsaniz icin.Ben tam 10 gun agzima sut,su ve meyveli yogurttan baska birsey koyamadim.Corba asiri yakiyordu yarayi.
Cok zorlamayin bogainizi.Tahmin edebiliyorum acinizin boyutunu gecicek biraz daha sabir.
Evet bunlari yazarken corbamin sogumasini bekliyordum. Icemedim yarami cok yakti agladim hatta acidan. Bide sadece sol tarfimda sorun var sag tarfim acimiyor. Bademcigim sistiginde de hep sol taraf siserdi. Ona bagliyorum. Peki bu kabuklar nasil dokuluyor? Ben farkinda olmadan mi yutuyorum yoksa agzimdan mi cikiyor?
İste benim sorunum sogukta icsem orayi hep yakiyordu.Ne lanet sey bilirim.Hungur hungur agladigim zamanlarida.
Geciyor ama iste oyle ya da boyle.
Kabuklari yutuyorsun yutkundukca.Farketmezsin bile.Ama arada kanaman olabilir.9.gunumde kanamam oldu.Cok korktuk.Boyle bir durum hic beklemiyorduk.Seninde aklinda olsun oyle bisey olursa kaygilanma.Buz gibi soguk su ic.Soguk kani durdurur.Eger herseye ragmen gecmezse dr.nu ara.Geciyor ama buyuk ihtimalle.Kabuklar dokukdukce normal.Bende oldu ama mesela arkadasimda boyle bisey olmadi.Herkese gore degisiyor bu durum.Allah kolaylik versin.Baska sorun varsa cvplarim.
Cok sagol. Boyle ne yapacagini bilememekte zor bir durum. Oksurugum var bir de oksurdugumde tabiki cok fazla aciyor. Dondurma her zaman yemelimiyim daha sonra dondurmadan hasta olmayayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?