Ah cNım bı torba ilac ıcıyorum faydası yokaslinda bu zamana kadar bu kadar siddetli olmasi garip..sanirim 2 haftaya tam iyilesiyor...bolca buzlu dondurmalardan ye bogazina iyi geliyormus. gecmis olsun
intihap kapmış olabilir ameliyat yeri gidip kontrol ettirdiniz mi... hem püre gibi yutmakta zorlanılan şeyler yerine..dondurma ve pipetle içebileceğiniz çorba tazrı şeyler tükeymelisiniz... bir süre ağrı olması normal bende aldırmışrım..fakat bir kontrole gidindoktora geçmiş olsun...Merhaba tam bir hafta önce bademciklerimi aldırdım ölüyorum ağrıdan gecmek bir kenarA agrıda azalma bile yok annemin zoruyla yemek yıyorum pure vs canım cıkıyor hele sabaha karsı öyle bır agrım oluyorkı kulaklarım dil kokum çok kotu
Ne zaman gecer bılen var mı;(
Dun. Doktrdaydım baktı sorun yok ;(intihap kapmış olabilir ameliyat yeri gidip kontrol ettirdiniz mi... hem püre gibi yutmakta zorlanılan şeyler yerine..dondurma ve pipetle içebileceğiniz çorba tazrı şeyler tükeymelisiniz... bir süre ağrı olması normal bende aldırmışrım..fakat bir kontrole gidindoktora geçmiş olsun...
Sorun yok canım ama bılmıyorum çok zorlanıyorum;(geçmiş olsun
doktorunuzla görüştünüz mü
belki ilaçlar fayda etmemiştir
belki ameliyatla ilgili bir sorun vardır
o zaman yediklerinizden zorlanıyorsanız... dediğim gibi sıvı şeyler tüketin ve pipetle için...dondurma yiyin...Dun. Doktrdaydım baktı sorun yok ;(
HIRSIZI arkadasa katiliyorum..doktorun ne diyor?Ah cNım bı torba ilac ıcıyorum faydası yoksaol
Annem makarna haslamıs tavuk pudıng dondurma yogurt yumurta tarzı yedırıyor verılen kagıttada boyle yazıyor acaba yanlısmıMeyveli sütler icin. Sanirim bi r az tahris olmus ameliyat yeri. Küçük küçük buz oarcalarini bogazinizda tutun araliklarla. Cok usutmeden yaparsınız..
Sicak seylerden uzak durun zaten asitli veya ucu keskin bisküviler veya cips gibi seylerden en bir ay kirk gün bekleyin yemek icin.
bademciklerinizi aldirdiktan sonra cok birbsey değişmeyecek aslında hayatinizda.. bubsefer bademcikleriniz değil tükürük bezleriniz iltihaplanıp sisecek.
Gecmis olsun.. ben 6 yasinda iken olmustum ameliyatı hatirladiklarim bunlar simdilik..
Gittim doktora dun bısı demedı cnm ya kardesının ne zaman gectıGecmis olsun kizkardesimde olmustu soguk seyler tuketirdi doktoruna bi git bencede iltihap vardir belkide
Annem makarna haslamıs tavuk pudıng dondurma yogurt yumurta tarzı yedırıyor verılen kagıttada boyle yazıyor acaba yanlısmı
Buda benm derdım oldgundan buraya actım saglıkla ılgılı bısı sormuyorumkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Merhaba tam bir hafta önce bademciklerimi aldırdım ölüyorum ağrıdan gecmek bir kenarA agrıda azalma bile yok annemin zoruyla yemek yıyorum pure vs canım cıkıyor hele sabaha karsı öyle bır agrım oluyorkı kulaklarım dil kokum çok kotu
Ne zaman gecer bılen var mı;(
Dert sadce koca ve kaynana dırdırımı? Neysesağlıkla alakalı olduğu ortada değilmi.
bakın mune nın yazısınaDert sadce koca ve kaynana dırdırımı? Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?