• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bademciklerimi aldırdım öluyorum yardım edin

dendiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
147
20
38
Merhaba tam bir hafta önce bademciklerimi aldırdım ölüyorum ağrıdan gecmek bir kenarA agrıda azalma bile yok annemin zoruyla yemek yıyorum pure vs canım cıkıyor hele sabaha karsı öyle bır agrım oluyorkı kulaklarım dil kokum çok kotu

Ne zaman gecer bılen var mı;(

aslinda bu zamana kadar bu kadar siddetli olmasi garip..sanirim 2 haftaya tam iyilesiyor...bolca buzlu dondurmalardan ye bogazina iyi geliyormus. gecmis olsun

Merhaba tam bir hafta önce bademciklerimi aldırdım ölüyorum ağrıdan gecmek bir kenarA agrıda azalma bile yok annemin zoruyla yemek yıyorum pure vs canım cıkıyor hele sabaha karsı öyle bır agrım oluyorkı kulaklarım dil kokum çok kotu

intihap kapmış olabilir ameliyat yeri gidip kontrol ettirdiniz mi... hem püre gibi yutmakta zorlanılan şeyler yerine..dondurma ve pipetle içebileceğiniz çorba tazrı şeyler tükeymelisiniz... bir süre ağrı olması normal bende aldırmışrım..fakat bir kontrole gidindoktora geçmiş olsun...
parçaları yutmakta zorlanırsınız ve ameliyat yerini zedeler enfeksiyon kaparsınız...çorba için soğuğa yakın olsun ısısı...

geçmiş olsun
doktorunuzla görüştünüz mü
belki ilaçlar fayda etmemiştir
belki ameliyatla ilgili bir sorun vardır

intihap kapmış olabilir ameliyat yeri gidip kontrol ettirdiniz mi... hem püre gibi yutmakta zorlanılan şeyler yerine..dondurma ve pipetle içebileceğiniz çorba tazrı şeyler tükeymelisiniz... bir süre ağrı olması normal bende aldırmışrım..fakat bir kontrole gidindoktora geçmiş olsun...
Dun. Doktrdaydım baktı sorun yok ;(

Meyveli sütler icin. Sanirim bi r az tahris olmus ameliyat yeri. Küçük küçük buz oarcalarini bogazinizda tutun araliklarla. Cok usutmeden yaparsınız..
Sicak seylerden uzak durun zaten asitli veya ucu keskin bisküviler veya cips gibi seylerden en bir ay kirk gün bekleyin yemek icin.
bademciklerinizi aldirdiktan sonra cok birbsey değişmeyecek aslında hayatinizda.. bubsefer bademcikleriniz değil tükürük bezleriniz iltihaplanıp sisecek.
Gecmis olsun.. ben 6 yasinda iken olmustum ameliyatı hatirladiklarim bunlar simdilik..

Gecmis olsun kizkardesimde olmustu soguk seyler tuketirdi doktoruna bi git bencede iltihap vardir belkide

Meyveli sütler icin. Sanirim bi r az tahris olmus ameliyat yeri. Küçük küçük buz oarcalarini bogazinizda tutun araliklarla. Cok usutmeden yaparsınız..
Sicak seylerden uzak durun zaten asitli veya ucu keskin bisküviler veya cips gibi seylerden en bir ay kirk gün bekleyin yemek icin.
bademciklerinizi aldirdiktan sonra cok birbsey değişmeyecek aslında hayatinizda.. bubsefer bademcikleriniz değil tükürük bezleriniz iltihaplanıp sisecek.
Gecmis olsun.. ben 6 yasinda iken olmustum ameliyatı hatirladiklarim bunlar simdilik..
Annem makarna haslamıs tavuk pudıng dondurma yogurt yumurta tarzı yedırıyor verılen kagıttada boyle yazıyor acaba yanlısmı

Annem makarna haslamıs tavuk pudıng dondurma yogurt yumurta tarzı yedırıyor verılen kagıttada boyle yazıyor acaba yanlısmı

Yogurt olur ama digerleri icin biraz erken dedi annem. Yogurt süt ve soğuğa yakın corba -domates corbası- daha iyi olur. Dondurmayı özellikle söylüyor doktorlar. Ben çok yememistim.
tavuk vs icin biraz daha bekleyin 15 günden sonra daha normale yakin seyler yiyin. Bir aydan sonra normal düzene baslarsiniz.
doktorlar biraz daha rahat davraniyorlar bana kalirsa birazcık daha temkinli olmak geeek sanirim.

Gec iyilesmisti oda kucuk yaslarda alininca cabuk iyilesirmis oyle demisti doktor canim

sağlıkla alakalı olduğu ortada değilmi.

Dert sadce koca ve kaynana dırdırımı? Neyse
bakın mune nın yazısına
konuları istediğimiz bölümlere değil, kurallar çerçevesinde olması gereken uygun bölümlere taşırız, taşımalıyız zira kurallar bunu gerektiriyor, konuları taşıyan görevli arkadaşlarımız yönetim onlara ne demişse onu yapıyorlar.
Site BDV bölümünden ibaret değildir, BDV'ye açtığınız ve taşınan konunuz BDV'deyken bile fazla cevap almadı çünkü BDV'de sürekli yorum yazan arkadaşlarımız doktor değil, benzer sorunu olanlarda BDV bölümünde pek yazmazlar onları Kadın Sağlığı bölümlerinde bulursunuz, sizin düşündüğünüzün aksine konunuzu taşıdığımız Kadın Hastalıkları bölümünde daha çok üye cevap verir size.

Kaldı ki sitenin her bölümünde olduğu gibi bu bölümünde de kurallar vardır ve o kuralları okuduysanız her konunun buraya açılmayacağını bilirsiniz, burası dert, sorun, sıkıntı üzerine açılmış konuların bölümüdür, o yüzden gelin, kayınvalide, görümce konularının olması doğaldır. Hormon tahlilleriyle ilgili bir konuyla eşle kavga içerikli konu bir değildir.
Biri derttir, diğeri tıbbi yorum isteyen bir konudur.

Taşınan konunuz bu, doğru bir bölüme taşındı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sonuçlarım.755263/

Bu konunuzu da kapadık çünkü konunuzun taşınmasıyla ilgili itirazlarınızı yetkililerle irtibata geçerek yapmalısınız, üyeler, açılan konular vb için konu açılması yasaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cevap-yazilmiyor.755277/page-3#post-36975162
ve bdv kurallarına bakalım..

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back