- 12 Kasım 2020
- 34
- 31
- 3
- 34
- Konu Sahibi summersummer
Ben de yokmus ama benım de dılım bembeyaz dil tası dıye bısı varmı
Dilde katman oluşumu normal ancak dil temizleyicisi ile temizlemek kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yokmus ama benım de dılım bembeyaz dil tası dıye bısı varmı
Çok çok geçmiş olsun,bence şu durumda bademciği aldırmak en mantıklısı.Acil şifalar dilerimBende 5 yıldır bademcik iltihabı var ve iltihaplanınca öksürük falan olduğunda ağzıma geliyor o taşlar iğrenç gerçekten o kadar fazla antibiyotik kullandımki geçmesi için ama artık oda fayda etmiyor antibiyotiğe karşı direnç üretti ama fazla şişmediği için doktorlar aldırma diyor ama korkuyorum beta virüsü olabilir dediler çünkü ayda bir mutlaka bademcikler beyaz oluyor ve taş sürekli ağzıma geliyor bende sürekli gargara yapıyorum andorex ya da flurend ve sürekli pastil yiyorum bitki çayları tüketiyorum ağız kokusunu geçiriyor bende ben yapıcam bilemedim iltihaptan dolayı dizlerim dirseklerim ağrıyor ve kalbimde batma oluyor ilerlemesi durumunda ve beta virüsü olduğun da oluyormuş bunlar hastaneye gidip kültür aldırmam gerek ama pandemiden bir türlü gitmek nasip olmadı
Aldırmayı düşündüm ama bu konuda doktorlar iki farklı görüşteler bir kısmı aldır diyor bir kısmı aldırma bademciğini aldırırsan mikroplar sindirim sisteminden tüm vücuda yayılır diyorlar. Bademcik tutuyormuş mikropları . Çok teşekkür ederim inşallah kurtulurum bu illettenÇok çok geçmiş olsun,bence şu durumda bademciği aldırmak en mantıklısı.Acil şifalar dilerim
Bir yaşıma daha girdim şok içindeyim
Bakalım daha neler öğreneceğim burada
Yarın ilk iş boğazıma inceleme başlatacağım
Bayağı midesi bulanan tayfadanım alamam ama merak ettim.
Bu mide bulantısına çözüm var mı acaba ya
Sanırım özellikle cocuklarda bademcik daha işlevselmiş,ben de cok araştırıyorum bağışıklık icin dursun,zararı yoksa diyenler cok ama sizin hayatınızı oldukca etkiliyormuş 5 senedir ki ben şuan cidden aldırmayı dusunuyorum cunku bunu temizlemekle uğraşacagıma 1 ay acısını ağrısını cekeyim daha iyi diyorumAldırmayı düşündüm ama bu konuda doktorlar iki farklı görüşteler bir kısmı aldır diyor bir kısmı aldırma bademciğini aldırırsan mikroplar sindirim sisteminden tüm vücuda yayılır diyorlar. Bademcik tutuyormuş mikropları . Çok teşekkür ederim inşallah kurtulurum bu illetten
Ay inşallah yaEn başta inanılmaz öğürme refleksi oluyor,dil fırçalarken ortalarda bile oluyordu.Gel gelelim 2 hafta geceleri yapmama rağmen o kadar alıştım ki.Ama başlangıçtaki öğürmeyi size anlatamam yok böyle bir sey.Demem o ki zamanla alışacaksınız
Ay inşallah ya
Ben de bunu yenmek istiyorum artık
Benim de ortalarda bile olur.
Gözlerim yaşarır o kadar iğrenç oluyor.
Peki şuan hiç olmuyor mu
size şikayeti neydi antibiyotik kullanacak kadar her ayGeçmiş olsun.ben gördüklerimi temizliyordum ama en son 1 yıl boyunca her ay antibiyotik kullanmak zorunda kalınca ameliyatla kurtuldum
Yaa sizin adınıza çok sevindimHiç olmuyor diyebilirim,elimi baya boğazıma sokabiliyorum o derece.Ben de artık hiç öğürmediğimi bugün fark ettim.Bir de şu taşları görebilsem de çıkarabilsem mukemmel olacak
Alın benden de o kadar . Bide bendeki cahilliğe bakın , hayatımda ilk kez duyuyorum bademcik taşı . Bakıyorum okuduğumdan beri konuyu bulamadım, göremedim hiç birşey. Ağız kokum filan da yok benim . İlla her insanda olması mı gerekiyormuş ? Ay biri bi aydınlatsın beni çok korktumgaliba ben bademciklerimin nerede olduğunu bilmiyorum
ne dediğin yeri ne bademciğimi bulamadım.
dilimi aşağı doğru sabit tutmayı beceremedim.
Evet öyle haklısınız bende aldırma tarafındayım artık 23 yaşına girdim hala çekiyorum . Genelde çocuklarda oluyor ama bende neden oluyor çözemedim. Sanırım beta virüsü olduğu için bende kültür verip beta olduğunu görüp aldırıcam artık insanı yıpratıyor. Ve aşırı bir yorgunluk veriyor kimi zaman ateş oluyor ve biliyorum ki her olduğunda vücudum kötü etkileniyor hayırlısı olsun bakalım.Sanırım özellikle cocuklarda bademcik daha işlevselmiş,ben de cok araştırıyorum bağışıklık icin dursun,zararı yoksa diyenler cok ama sizin hayatınızı oldukca etkiliyormuş 5 senedir ki ben şuan cidden aldırmayı dusunuyorum cunku bunu temizlemekle uğraşacagıma 1 ay acısını ağrısını cekeyim daha iyi diyorum
Alın benden de o kadar . Bide bendeki cahilliğe bakın , hayatımda ilk kez duyuyorum bademcik taşı . Bakıyorum okuduğumdan beri konuyu bulamadım, göremedim hiç birşey. Ağız kokum filan da yok benim . İlla her insanda olması mı gerekiyormuş ? Ay biri bi aydınlatsın beni çok korktum
Aldirin bademcikleri komple neden bu kadar diretiyorsunuz ki bu kadar korktuğunuz haldeBende 5 yıldır bademcik iltihabı var ve iltihaplanınca öksürük falan olduğunda ağzıma geliyor o taşlar iğrenç gerçekten o kadar fazla antibiyotik kullandımki geçmesi için ama artık oda fayda etmiyor antibiyotiğe karşı direnç üretti ama fazla şişmediği için doktorlar aldırma diyor ama korkuyorum beta virüsü olabilir dediler çünkü ayda bir mutlaka bademcikler beyaz oluyor ve taş sürekli ağzıma geliyor bende sürekli gargara yapıyorum andorex ya da flurend ve sürekli pastil yiyorum bitki çayları tüketiyorum ağız kokusunu geçiriyor bende ben yapıcam bilemedim iltihaptan dolayı dizlerim dirseklerim ağrıyor ve kalbimde batma oluyor ilerlemesi durumunda ve beta virüsü olduğun da oluyormuş bunlar hastaneye gidip kültür aldırmam gerek ama pandemiden bir türlü gitmek nasip olmadı
Aslinda hemen birakmamasi lazim kbb doktoru sonucta ama ilgili degilmis. Bir insanin bu durumda ogurmemesi imkansiz nerdeyseGeçen KBB uzmanına gittim özelde. Başka bir şeye bakıyordu hastaydım ama boğazıma bakarken bademciginde küçük bir taş var çok önemli değil dedi ama elindeki çubukla oraya bastırdı ben öğürdüm hemen bıraktı yapmadı kulak ve burnuma bakmaya geçti ama şuan bunu okuyunca anladım neden oraya öyle bastırdığini. Ben net görebilmek için bastırıyor tarzı bir şey sanmıştım meğer onu çıkarmaya çalışmış adamcağız tabi ben tepki verince çıkaramadı
Peki sizde koku mu yaptı bu onları çıkarmak istiyorsunuz ? Bırakın kalsın , madem görünmüyor ?Bademciklerimiz cepli bir yapıda,kimisinin yapısı daha girintili cıkıntılı.Metabolitik atıklar,yiyecekler,salgılar vs. hepsi o ceplerde birikiyor zamanla bakterilerle karışıp o cepleri dolduruyor ve taşlaşıyor.Taş dediğime bakmayın aslında çamurumsu yapıda üstüne basınca eziliyor.Siyah nokta gibi dusunun,ucu var ama gerisi o ceplerde gizli.Herkeste olur mu derseniz,minnacık da olsa mutlaka olacagını dusunuyorum ama zararsızdır.İşte bademcik yapısına bağlı.Kimisi görünen yerde kimisi görünmeyen boğaza doğru olan kısımda.Görünenden değil görünmeyenden çekiyorum diyelim
Evet malesef koku yapıyor yani sizde olsa bile ciddi değildir böyle nasıl diyim minnacıktır belki.İğrenmezseniz görsellere bakın demek istediğimi anlarsınız Cok fena büyük halleri cok,boğazda takılma yapıyor bir de o kadar gıcık ki anlatamam sürekli orada bir sey var hissiPeki sizde koku mu yaptı bu onları çıkarmak istiyorsunuz ? Bırakın kalsın , madem görünmüyor ?
ben de gece gece aldım elime kulak çubuğu öğüre böğüre taş arıyorum . bazen herşeyi bilmek iyi değil ya , keşke okumasaydım konuyu