How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bademcik taşı çözümü,yardım bıktım artık

Çok teşekkürler,bu şekilde görünen sağ sol yerlerin arka tarafındakiler cıkıyor mu? Bir de boğazdakiler de cıkar mı acaba? Direk ellerimi sokabiliyorum,dilimi fırcaladıgım icin öğürme refleksini atlattım.Acaba direk bastırsam da olur mu?
Elle olmaz ki cnm.
Kulak çubuğu da olur.
O taşlar sağ da solda delikler var onların içinde oluyor.

Kızlar selam,ben bu bademcik taşlarından bıktım.Kbbye gittim bademcik taşın ciddi değil dedi.Herkeste olur dedi,takmadı.Ama ben boğazımdaki takılma hissinden ve ağız kokusu yapmasından bıktım.Cidden derdim var anlayacağınız.Süt ürünleri tüketmiyorum 1 haftaya yakın süredir,hem de hiç diyebilirim.

Gargara yapıyorum tuzlu su ile,yatmadan once 30 sn kadar boğaza.

Bunun harici önereceğiniz gargara olur ilaç olur başka çözüm olur var mı? Aynadan fener tutarak baktığımda görünmüyor,zannediyorum boğaza doğru görünmeyen yerlerde.Gerçekten fayda gördüğünüz çözüm varsa yapmaya hazırım.
Onu Dr neden almıyor. Acıklaması nedir?

Elle olmaz ki cnm.
Kulak çubuğu da olur.
O taşlar sağ da solda delikler var onların içinde oluyor.

Siyah nokta sıkmak icin bir alet almıştım,hic kullanmadım.Sağ ve solda görünen minnacık vardı bu aletle hemen çıktı ancak minicikti.Asıl görünmeyen ve boğazda yani yutkunduğumuz yerlerde olduğunu dusunuyorum onları nasıl cıkaracagım acaba? Cunku fener tutsam bile görünmüyor malesef

ben baktım baktım baktım benım bademcıkler nerde bulamadım :D şişkınlık beyazlık belırtı falan bırsey yok elledım fıs fırcası soktum kulak pamugu soktum bılumum ne varsa soktum :D bırsey cıkmıyor
olsa cıkardı degıl mı bu kadar ugraşa ben bademcık tası olsam cıkardım atardım kendımı dısarı cunku

Üşütmekle falan hicbir alakasi yok bünye yapıyor. Benim ergenliğimden beri olur dert etmeyin. Cok rahat temizlenen bisey aslinda. Zamanla ogrenirsiniz. Mesela sol bademcigimde varsa vakumlayip cekebiliorum ama sag taraftaysa o hareketi yapamiorum. O taraftakileri cikarmak icin baski yapiyorum yanlarina o zaman bütün cikiyolar bölünüp yarısı kalırsa cok fena koku yapmaya devam ederler. Bütün cikmalari önemli. Bi arkadasim bakır teli batikonlayip batirip cekio mesela. Eskiden ben de yag bicaginin ucuyla yapardim ama bölünüyor o zaman. Sonradan fark ettim ki dogru yerlere bastirinca diger tarafta bölünmeden cikabiliolar.

Evet sürekli temizlenmedikce tekrar tekrar oluşuyor,o yüzden düzenli gargara yapıp süt ve süt ürünleri tüketimi azaltılmalı diye biliyorum ancak oluşunca da temizlemek şart.Yoksa zulüm.Bademcik ameliyatını henüz düsünmüyorum ama mecbur kalırsam düşüneceğim :KK43:
Bu sorunu yasamıyorum ana aklına geldi. Ağız dusu kullanırsanız temizliği daha kolay olur. Gargara dan etkilidir.

Ciddi bir sey yok insanları cevirsem yarısında olur diyor.Eee herkeste olması almaması icin sebep mi bilmiyorum.Ustelik özel hastane yani devlette falan hic almazlar herhalde
angarya iş goruyorlar
dıs hekımıne dıs tasını temızletmek ıstedıgınde de aynı seyı yapıyor resmen doktora yalvarmak zorunda kalıyoruz

ben baktım baktım baktım benım bademcıkler nerde bulamadım :KK70: şişkınlık beyazlık belırtı falan bırsey yok elledım fıs fırcası soktum kulak pamugu soktum bılumum ne varsa soktum :KK70: bırsey cıkmıyor
olsa cıkardı degıl mı bu kadar ugraşa ben bademcık tası olsam cıkardım atardım kendımı dısarı cunku

:D :D İnanın onlar öyle inatcı ki,suan bende de görünürde bir sey yok hatta elimle,pamuk cubuguyla,siyah nokta sıkma aletiyle deniyorum yok cıkmıyor.Bazıları bizim göremeyeceğimiz kadar derinde olabiliyormus,kucuk dilin arkasında veya ceplerde.İnternetten izlediklerimle sok oldum,görünürde bir sey yok bir cıkarıyor kocaman.Paranoyak olacagım ama :D

Ciddi bir sey yok insanları cevirsem yarısında olur diyor.Eee herkeste olması almaması icin sebep mi bilmiyorum.Ustelik özel hastane yani devlette falan hic almazlar herhalde
Takılma hissi yapar koku yapar. Enfekte olabilir.
Dişyası da herkeste var ama kalsın demiyoruz. O zaman tırnak da kesmeyelim.
Dr un acıklaması asırı sacma.

:KK70: :KK70: İnanın onlar öyle inatcı ki,suan bende de görünürde bir sey yok hatta elimle,pamuk cubuguyla,siyah nokta sıkma aletiyle deniyorum yok cıkmıyor.Bazıları bizim göremeyeceğimiz kadar derinde olabiliyormus,kucuk dilin arkasında veya ceplerde.İnternetten izlediklerimle sok oldum,görünürde bir sey yok bir cıkarıyor kocaman.Paranoyak olacagım ama :KK70:
evet bende ızledım demın youtube da
cok kolay bırsey gıbı gorunuyor ama sankı onun agız ıcıyle benımkı aynı degıl gıbı :KK70: benım bademcıklerım bıle oyle gorunmuyor kı nasıl bulucam bu taşları ben

Takılma hissi yapar koku yapar. Enfekte olabilir.
Dişyası da herkeste var ama kalsın demiyoruz. O zaman tırnak da kesmeyelim.
Dr un acıklaması asırı sacma.

Kesinlikle,eğer tanıdıgınız böyle cidden ilgilenecek bademcik tasını angarya gormeyecek doktor varsa soylerseniz sevinirim.Boğazım hep dolu gibi huzurum kalmadı

Siyah nokta sıkmak icin bir alet almıştım,hic kullanmadım.Sağ ve solda görünen minnacık vardı bu aletle hemen çıktı ancak minicikti.Asıl görünmeyen ve boğazda yani yutkunduğumuz yerlerde olduğunu dusunuyorum onları nasıl cıkaracagım acaba? Cunku fener tutsam bile görünmüyor malesef
Öğürur gibi yapıp orda tutun bademcigi dilinizi de asagi bastırın. Ugrasarak ve sakin olarak zamanla öğrenirsiniz kendi bademciginizi kendiniz temizlemeyi. Cogu insanda var bence ama farkinda diiller.

evet bende ızledım demın youtube da
cok kolay bırsey gıbı gorunuyor ama sankı onun agız ıcıyle benımkı aynı degıl gıbı :KK70: benım bademcıklerım bıle oyle gorunmuyor kı nasıl bulucam bu taşları ben

Aynen ben de sorun bende mi dedim,baya farklı bir bademcik onunki.Sanırım şişmiş ve cok delikli neyse buna sukur herhalde bizde o kadar yoktur :D

Bol bol su için.. süt urunleri de tüketin tabiki sağlık için. Şu işe yarıyor ama... Naneli limonlu özellikler...

Kesinlikle,eğer tanıdıgınız böyle cidden ilgilenecek bademcik tasını angarya gormeyecek doktor varsa soylerseniz sevinirim.Boğazım hep dolu gibi huzurum kalmadı
Ben yıllar yıllar önce gitmistim bu nedir diye doktorahemen. Cıkarmıstı devlet hastanesiydi hemde

Evet agız dusunu araştırdım,kimisi hicbir fayda saglamamış demis.Siz kullanıyorsanız oneriyor musunuz
Ben kullanmıyorum. Dişhekimiyim ben. Tel tedavisi gören bazı hastalarım alıyor. Konforlu birsey. Ona isterseniz gargara koyup kullanabiliyorsunuz da
Bögeyi daha tazyikli yıkamanızı sağlıyor. Size faydalı olabilir (olan tası cıkarma belki ama yeni tas olusumunu azaltabilir)

Öğürur gibi yapıp orda tutun bademcigi dilinizi de asagi bastırın. Ugrasarak ve sakin olarak zamanla öğrenirsiniz kendi bademciginizi kendiniz temizlemeyi. Cogu insanda var bence ama farkinda diiller.

Cok tesekkürler deneyeceğim,evet gerçekten kimisinde belki daha ciddi bir sekilde vardır ama bence de herkeste vardır.Ben de araştırdıkca yeni öğrendim hic haberim yoktu

Sakın bunun için doktora gitme çünkü ben 1-2 yil ugrastim zamaninda bunun icin. Sen ugrasip sinirlerini bozma. Doktor asla senin kendini tanidigin gibi taniyamaz. Cubukla saga sola bastirip kanatip gonderiolar. Kaldi ki bir ay sonra tekrar oluyor.

Back