Bademcik taşı çözümü,yardım bıktım artık

galiba ben bademciklerimin nerede olduğunu bilmiyorum
ne dediğin yeri ne bademciğimi bulamadım.
dilimi aşağı doğru sabit tutmayı beceremedim.

Aynaya doğru baktığınızda,dilinizi dışarı cıkarıp aaaaa diyin,o yanlardakiler bademcik.Ben de bu yaşımda bademcik tası vesilesiyle öğrendim.Telefonunun fenerini açıp tutarsanız faydası olacaktır.Yalnız bazen hatta cogu zaman gorunurde bir sey olmuyor

Dilinizi cıkardıgınızda aaaa diyin,aaa dediginizde hafif öne gelen sağ ve solda bademcik var onlar iste.Ancak taşlar bademciğin arkasında veya boğaza doğru olabiliyor,boğazda yabancı madde hisse,gıcık,öksürük,doluluk hissediyorsanız bir ihtimal olabilir

canım valla erhana gosterım bak bakım bademcıklerıme gorebılıyor musun dedım baktı bırsey goremıyorum dedı
pekı bademcık goruyor musun dedım dılının arkasında kalıyor ama taş gıbı bırsey gorunmuyor sıskınlıkte yok dumduz dedı
ınsallah yoktur

agız kokusu sorunum yok ama orda bır taş varsa uzakta o taş bızım tasımızdır gormesekde bulamasak da o taaaaş bızım tasımızdır

ben erhanınkıne baktım agzını actıgı an mubarek lama gıbı kocaman dılı var kasıkla falan bastırdım yerebatan sarnıcı gıbı agzı hıc bırsey anlamadım kapattım

youtubeda vıdeolara bakarken ıcım cekıldı boyle sankı bogazıma sac telı kacmıs gıbı hıssettım

ay resmen bademcıgım yok ben bademcıgımı bıle bulamadım taşı bulsam elmas bulmus gıbı olurum sanırım

Sayenizde bu yaşımda ilk defa bademciklerimle tanıştım çok teşekkürler.
aklıma geldi bişey geldi, Oil pulling dedikleri şeyi hindistan cevizi yağı ile yapınca aç bile kalsam, bütün gün hiç ağız kokusu olmuyor. Acaba size de faydası olur mu?

Normal ağız hijyeni için mutlaka faydası olur,zaten gargara,diş ipi,elektrikli fırça ile günde en az 2 kez fırçalama,dil fırçalama yapıyorum ama bademcik taşı boğazdan geldiği için,taşları oradan söküp atmadan hiçbir şey fayda etmiyor.Ağız,boğaz,mide 3lüsünün tam randımanlı çalışması lazım aslında.Mide ile ağızda sıkıntı yok ama gel gelelim o boğaz kısmı sıkıntı.Ağız duşunu içine gargara koyarak deneyeceğim,belki tazyik fayda sağlar,taşları yerinden oynatır

Nisa alemsin, en ufak toz zerresine bile hışmına gören taş senden korkup kaçar bence de

Dili çıkarmak yetmiyor. Hem telin flashini açip boğaza tut, hem de öğürmeye çalış. Ben öyle görebildim minnak bademciklerimi.

Merhaba bende de kisa süreliğine olmustu doğal elma sirkesiyle gargara yapıp tutmuştur kisa sürede geçti.agiz kokusu yapıyordu epeyce geçmiş olsun

Birazdan iğrenç şeyler yazacağım. Hassas olanlar okumasın....

Şok şok şok... Burayı okuduktan sonra cep telefonu feneri ile boğazıma baktım. Ben de bademcik tası olabilir mi acaba diye... Gerçekten minicik bir beyazlık gördüm. Başta beceremedim. ( çok afedersiniz kustum) ama azmettim. 3. seferde doğru yere bastırmayı başardım. Çıkanlara hala inanamıyorum. Benimki taş şeklinde değildi cıvıktı ve çok kötü kokuyordu.

Hala inanamıyorum. Sol tarafı hala beceremedim. Sadece sağ tarafı yapabildim. Ben en son elimle bastırdım. Öyle daha kolay oldu sanki. Ama öğürmeyi nasıl baskılayabilirim henüz bilmiyorum

Ya geçenlerde bir nefes eğitimine katıldım, asla , uyurken özellikle ağızdan nefes alinmamaliymis. Al/ ver hep burundan. Bence bu da etken olabilir.

Azmin elinden bişey kurtulmaz yalnız gece gece amme hizmeti gibi oldu arkadaşın konusu. Ağzi kokan KK kadını kalmayacak sayesinde

dıttt hatalı üretim bademcik koymayı unutmuşlar
yarın gündüz gözü bir daha bakıcam azmettim:)

Cidden bravo ben yapamıyorum öyle cıkarmayı,tam nereye bastırdınız.Elimi boğazıma cok rahat sokabiliyorum ama iste nereye bastıracagım bir türlü cozemedim ki Öğürme ise zamanla geçiyor ozellikle dilinizi fırcalayın 2 haftada boğazın icine kadar el soksanız sıkıntı kalmıyor

Merhaba bende de kisa süreliğine olmustu doğal elma sirkesiyle gargara yapıp tutmuştur kisa sürede geçti.agiz kokusu yapıyordu epeyce geçmiş olsun

Merhaba cok sagolun.Ne kadar saniye gargara yaptınız? Bir de ayrıyetten bazı yerlerde elma sirkesi ve su karıstırıp icin diyor,siz denediniz mi içilmeli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…