- 12 Kasım 2020
- 34
- 31
- 3
- 34
- Konu Sahibi summersummer
-
galiba ben bademciklerimin nerede olduğunu bilmiyorum
ne dediğin yeri ne bademciğimi bulamadım.
dilimi aşağı doğru sabit tutmayı beceremedim.
Nisa bademciklerini de ev temizliğin gibi derin yapmışsın
Benim de bademciklerim hiç oluşmamış gibi sanki, bakınca göremiyorum . Yine de böyle bir taş ihtimali var mıdır? YouTube videolarına bakmaya korkuyorum
canım valla erhana gosterım bak bakım bademcıklerıme gorebılıyor musun dedımNisa bademciklerini de ev temizliğin gibi derin yapmışsın
Benim de bademciklerim hiç oluşmamış gibi sanki, bakınca göremiyorum . Yine de böyle bir taş ihtimali var mıdır? YouTube videolarına bakmaya korkuyorum
ay resmen bademcıgım yokDilinizi cıkardıgınızda aaaa diyin,aaa dediginizde hafif öne gelen sağ ve solda bademcik var onlar iste.Ancak taşlar bademciğin arkasında veya boğaza doğru olabiliyor,boğazda yabancı madde hisse,gıcık,öksürük,doluluk hissediyorsanız bir ihtimal olabilir
ay resmen bademcıgım yokben bademcıgımı bıle bulamadım taşı bulsam elmas bulmus gıbı olurum sanırım
Sayenizde bu yaşımda ilk defa bademciklerimle tanıştımDilinizi cıkardıgınızda aaaa diyin,aaa dediginizde hafif öne gelen sağ ve solda bademcik var onlar iste.Ancak taşlar bademciğin arkasında veya boğaza doğru olabiliyor,boğazda yabancı madde hisse,gıcık,öksürük,doluluk hissediyorsanız bir ihtimal olabilir
Sayenizde bu yaşımda ilk defa bademciklerimle tanıştımçok teşekkürler.
aklıma geldi bişey geldi, Oil pulling dedikleri şeyi hindistan cevizi yağı ile yapınca aç bile kalsam, bütün gün hiç ağız kokusu olmuyor. Acaba size de faydası olur mu?
galiba ben bademciklerimin nerede olduğunu bilmiyorum
ne dediğin yeri ne bademciğimi bulamadım.
dilimi aşağı doğru sabit tutmayı beceremedim.
Nisa alemsin, en ufak toz zerresine bile hışmına gören taş senden korkup kaçar bence decanım valla erhana gosterım bak bakım bademcıklerıme gorebılıyor musun dedımbaktı bırsey goremıyorum dedı
pekı bademcık goruyor musun dedım dılının arkasında kalıyor ama taş gıbı bırsey gorunmuyor sıskınlıkte yok dumduz dedı
ınsallah yoktur
agız kokusu sorunum yok ama orda bır taş varsa uzakta o taş bızım tasımızdır gormesekde bulamasak da o taaaaş bızım tasımızdır
ben erhanınkıne baktım agzını actıgı an mubarek lama gıbı kocaman dılı varkasıkla falan bastırdım yerebatan sarnıcı gıbı agzı hıc bırsey anlamadım kapattım
youtubeda vıdeolara bakarken ıcım cekıldı boyle sankı bogazıma sac telı kacmıs gıbı hıssettım
Ya geçenlerde bir nefes eğitimine katıldım, asla , uyurken özellikle ağızdan nefes alinmamaliymis. Al/ ver hep burundan. Bence bu da etken olabilir.Normal ağız hijyeni için mutlaka faydası olur,zaten gargara,diş ipi,elektrikli fırça ile günde en az 2 kez fırçalama,dil fırçalama yapıyorum ama bademcik taşı boğazdan geldiği için,taşları oradan söküp atmadan hiçbir şey fayda etmiyor.Ağız,boğaz,mide 3lüsünün tam randımanlı çalışması lazım aslında.Mide ile ağızda sıkıntı yok ama gel gelelim o boğaz kısmı sıkıntı.Ağız duşunu içine gargara koyarak deneyeceğim,belki tazyik fayda sağlar,taşları yerinden oynatır
Azmin elinden bişey kurtulmazBirazdan iğrenç şeyler yazacağım. Hassas olanlar okumasın....
Şok şok şok... Burayı okuduktan sonra cep telefonu feneri ile boğazıma baktım. Ben de bademcik tası olabilir mi acaba diye... Gerçekten minicik bir beyazlık gördüm. Başta beceremedim. ( çok afedersiniz kustum) ama azmettim. 3. seferde doğru yere bastırmayı başardım. Çıkanlara hala inanamıyorum. Benimki taş şeklinde değildi cıvıktı ve çok kötü kokuyordu.
Hala inanamıyorum. Sol tarafı hala beceremedim. Sadece sağ tarafı yapabildim. Ben en son elimle bastırdım. Öyle daha kolay oldu sanki. Ama öğürmeyi nasıl baskılayabilirim henüz bilmiyorum
Taşın varlığını hissediyor muydunuz? Sirke eritti mı?Merhaba bende de kisa süreliğine olmustu doğal elma sirkesiyle gargara yapıp tutmuştur kisa sürede geçti.agiz kokusu yapıyordu epeyce geçmiş olsun
Aynaya doğru baktığınızda,dilinizi dışarı cıkarıp aaaaa diyin,o yanlardakiler bademcik.Ben de bu yaşımda bademcik tası vesilesiyle öğrendim.Telefonunun fenerini açıp tutarsanız faydası olacaktır.Yalnız bazen hatta cogu zaman gorunurde bir sey olmuyor
Allah razi olsun bilgi verenlerden kendimi sanki temizlenmiş ferahlamiş hissediyorumAzmin elinden bişey kurtulmazyalnız gece gece amme hizmeti gibi oldu arkadaşın konusu. Ağzi kokan KK kadını kalmayacak sayesinde
Birazdan iğrenç şeyler yazacağım. Hassas olanlar okumasın....
Şok şok şok... Burayı okuduktan sonra cep telefonu feneri ile boğazıma baktım. Ben de bademcik tası olabilir mi acaba diye... Gerçekten minicik bir beyazlık gördüm. Başta beceremedim. ( çok afedersiniz kustum) ama azmettim. 3. seferde doğru yere bastırmayı başardım. Çıkanlara hala inanamıyorum. Benimki taş şeklinde değildi cıvıktı ve çok kötü kokuyordu.
Hala inanamıyorum. Sol tarafı hala beceremedim. Sadece sağ tarafı yapabildim. Ben en son elimle bastırdım. Öyle daha kolay oldu sanki. Ama öğürmeyi nasıl baskılayabilirim henüz bilmiyorum
Merhaba bende de kisa süreliğine olmustu doğal elma sirkesiyle gargara yapıp tutmuştur kisa sürede geçti.agiz kokusu yapıyordu epeyce geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?