pamuğun üzerine kolonya dök,üzerine karabiber serpiştir,boğazına bağla...sabah kalktığında boğaz ağrın geçmiş olacak...defalarca tarafımdan denenmiştir :) Allah şifa versin...
kızlar lütfen bilen varsa yazsın kan tahlilinden vucutta bi hastalık varsa herşey anlaşılır mı cevap bekliyorum buna lütfenn
anlaşılmaz şöyle ki çok farklı testler yaptırmanız gerekir.sıradan kan testlerinde aranan bir kaç hastalık yada değer vardır.doktorunuza şüphelerinizden bahsederseniz onun testlerini isteyecektir.keşke bir tahlille her şey belli olabilseydi ama olmuyor.sorunlu bölge için mr çektirmekte faydalı olur.
daha önce bademcik problemi yaşamıştım.tek önerim elma sirkesi gargarası inanılmaz işe yarıyor mideniz dayanıklıysa çok az miktarda içebilirsiniz yada suyunuza katıp için.harika bir ilaçtır.
Merhabalar, acaba düzinde tek bademciğiniz diğerinden hep büyük mü? Ben baya taktım kafama benimde öyle. Diğeri kücükbendede aynı sorun var hatta bir tanesi devamlı şiş. dr bana kronik faranjit olduğumu söyledi.yapılacak bişey yok çünkü en olumsuz bişeyde hazırda bekliyor.belki sendede öyle bi sorun vardır. ama sunu önermeliyim bi arkadas tavsiyesi. oda netten okumuş ve denemiş gayet olumlu diyo. udihindi bitkisini toz haline getirip sabah akşam balla yemek 1 çay kaşığı. bademcik sorunu kalmıyo dedi.bi denebakalım belki dua edersin bana
Merhaba hala sismi tek bademcik?Merhaba doktora göründünüzmü acaba suan bendede aynı sorun var bir çözüme ulaşıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?