• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bademcik şişmesi

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
kızlar bademciklerim ağzıma gelicek sanki mide bulantısınıda tetikliyo boğazda yanma falan ne yapabiliriz pastil kullanıyorum ama geçici ferahlık sağlıyo sadece grip desen tam geçiyo derken yeniden başlıyo nasıl korunabiliriz önceden bu kadar ağır olmazdı bu sene çabuk hastalanıyoruz tavsiyeleriniz neler..

pamuğun üzerine kolonya dök,üzerine karabiber serpiştir,boğazına bağla...sabah kalktığında boğaz ağrın geçmiş olacak...defalarca tarafımdan denenmiştir :) Allah şifa versin...

pamuğun üzerine kolonya dök,üzerine karabiber serpiştir,boğazına bağla...sabah kalktığında boğaz ağrın geçmiş olacak...defalarca tarafımdan denenmiştir :) Allah şifa versin...

sonunda biri yazmış çok tşkler cnm bademcikleri indirir mi bu =)

Kızlarrr bildiğiniz balgam söktürücü falan varmı yoksa bu bademcikler inmicek =)

ayy başka konularda hertürlü paylaşım yapıyoruz buna nie kimse yazmıyo anlamadım kimsenin bademcikleri şişmiyo mu :) :36::27:

bendede aynı sorun var hatta bir tanesi devamlı şiş. dr bana kronik faranjit olduğumu söyledi.yapılacak bişey yok çünkü en olumsuz bişeyde hazırda bekliyor.belki sendede öyle bi sorun vardır. ama sunu önermeliyim bi arkadas tavsiyesi. oda netten okumuş ve denemiş gayet olumlu diyo. udihindi bitkisini toz haline getirip sabah akşam balla yemek 1 çay kaşığı. bademcik sorunu kalmıyo dedi.bi denebakalım belki dua edersin bana:1::1::1::64:

hayır yani çoğu kişini yaşadığı bi sorun bu ama kimseden ses çıkmıyo herkonuda olduğu gbi bunada herkez deneyimlerini yazsa belki fayda gören olacak ama olmuyo heralde teşekkürler ilgin için :1::36::16: bide bende iltihap var galiba midemi bulandırıyo ama sökülmüyo çksa rahatlıcam belki doktora gittim bişey dediği de yok ilaç verdiğide yaramıyo zaten oyüzden burda sorayım dedim elbet birilerinin başına gelmiştir ve fayda gördüğü bişey olabilir..=)

Son düzenleme:
kızlar lütfen bilen varsa yazsın kan tahlilinden vucutta bi hastalık varsa herşey anlaşılır mı cevap bekliyorum buna lütfenn

daha önce bademcik problemi yaşamıştım.tek önerim elma sirkesi gargarası inanılmaz işe yarıyor mideniz dayanıklıysa çok az miktarda içebilirsiniz yada suyunuza katıp için.harika bir ilaçtır.

kızlar lütfen bilen varsa yazsın kan tahlilinden vucutta bi hastalık varsa herşey anlaşılır mı cevap bekliyorum buna lütfenn

anlaşılmaz şöyle ki çok farklı testler yaptırmanız gerekir.sıradan kan testlerinde aranan bir kaç hastalık yada değer vardır.doktorunuza şüphelerinizden bahsederseniz onun testlerini isteyecektir.keşke bir tahlille her şey belli olabilseydi ama olmuyor.sorunlu bölge için mr çektirmekte faydalı olur.

anlaşılmaz şöyle ki çok farklı testler yaptırmanız gerekir.sıradan kan testlerinde aranan bir kaç hastalık yada değer vardır.doktorunuza şüphelerinizden bahsederseniz onun testlerini isteyecektir.keşke bir tahlille her şey belli olabilseydi ama olmuyor.sorunlu bölge için mr çektirmekte faydalı olur.

çok tşk ediyorum ..:16:

daha önce bademcik problemi yaşamıştım.tek önerim elma sirkesi gargarası inanılmaz işe yarıyor mideniz dayanıklıysa çok az miktarda içebilirsiniz yada suyunuza katıp için.harika bir ilaçtır.

cnm bişey daha sorcam sana iltihabı söker mi elma sirkesi inş iyi gelir ya çok başıma gelmeye başladı yaz kış bu boğaz bademcik sorunları kusacam nerdeyse doktora gidiom tık yok :D :16:

bademcik öyle bela bişeyki yıllaarca çektim sonra amelyat oldum 2 3 sene felan sonra geniz eti çıktı ve onda tekrar beyaz apseler oldu yine antibiyotik kullanıyorum
zamanında kullandığım antibiyotiikler bağırsağıma hasar verdi yara yaptı aldıracaksan çok antibiyotik kullanmadan aldır derim

sormak istediğim şu ben sık bademcik ağrısı çeken biriyim ve uzun zamandan beri sol tarafdaki bademciğim sürekli şiş ve inmiyor bana bi ağrı vermiyo ama netten okuduğum şeyler beni dehşete düşürdü tek taraflı şişmeler tümör olabilir diye bu konu hakkında bilgisi olan veya aynı durumda olan var mı yardımcı olursanız ve paylaşırsanız sevinirim

Beyaz ya da kara turpu rendeleyin. Bir tülbentin üzerine koyun karabıber dokun , dıştan bademciklerinizin üzerine sarın. 3 dakika sonra yakmaya başlayacaktır. Boğazınız yanmaya başladığında 10-15 saniye bekleyip, sardığınız turpu geri alın. Bademcikleriniz kısa sürede iyileşecek, bir daha bu sorunu yaşamayacaksınız.

Bu tedaviyi, bademcikleriniz şiştiği zaman uygulayın. Şiş olmadığında asla uygulamayın.

Merhaba doktora göründünüzmü acaba suan bendede aynı sorun var bir çözüme ulaşıldımı

bendede aynı sorun var hatta bir tanesi devamlı şiş. dr bana kronik faranjit olduğumu söyledi.yapılacak bişey yok çünkü en olumsuz bişeyde hazırda bekliyor.belki sendede öyle bi sorun vardır. ama sunu önermeliyim bi arkadas tavsiyesi. oda netten okumuş ve denemiş gayet olumlu diyo. udihindi bitkisini toz haline getirip sabah akşam balla yemek 1 çay kaşığı. bademcik sorunu kalmıyo dedi.bi denebakalım belki dua edersin bana:KK1::KK1::KK1::KK64:
Merhabalar, acaba düzinde tek bademciğiniz diğerinden hep büyük mü? Ben baya taktım kafama benimde öyle. Diğeri kücük:( sizin düzeldimi? Veya cok mu fark var

Back