bademcik iltihabı, ateş ,

okuloncesi1174

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
11
1
3
29
5 yaşındaki kardeşim 2 ayda 2 kere hastaneye yattı. iki seferde de bademciklerde şişlik ve bembeyaz sol kulağa kadar giden iltihaplar vardı ve yüksek ateş. çeşitli antibiyotikler artık fayda etmiyo .. ateş ve iltihap olunca kan değerleride fırlıyo tabi. crp değerimiz 24 lerdeydi. 1 haftada normale döndü hastanede. antibiyotiklerle. sonra taburcu oldu ve antibiyotik verildi taburcu olurken. kullandık . aradan bir ay geçti ve aynı şikayetler takrar oldu. tekrar gittik doktora.yine aynı şeyleri yasaık hastaneye yattık. kreşe başladı bu sene ve sanırım okuldan mikrop kaptı. bende okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve okula başlanan ilk dönemlerde böyle hastalıklar oluyo. fakat bizimki bayağı siddetli gitti.artık ne yapacağımızı bilmiyoruz.. bugün tekrar burnu akmaya başladı halsizlik var korkmaya başladık .en son hastaneden çıkalı 20 gün olmadı bile. bir de taburcu olurken doktorumuz deposilin verdi onu vurulmustuk .pazartesi ikinciyi vurulacak. eğer hasta olursa da vururlar mı deposilini... neler yapabiliriz artık bi fikri olan var mı ya da doktor tavsiyesi.. acil yardım lütfen..

Yani kulak için soğan suyu duydum ama ikinci bir ağızdan dr tavsiyesi olarak. Ama araştır yinede. Ayrıca ben baktım ki bademciği şişicek. Yarım limon suyuna iki çay kaşığı balı koyup üzerine su koyuyorum ve içebileceği sıcaklığa ulaşıcak kadar sıcaksu. Ve içine biraz tarçın. Sabah ilk yaptığım şey bu. Hemen ilerlemesini engelliyor... geçmiş olsun canım umarı işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…