13 yaşında olmuştum bademcik ameliyatı. Kendi tecrübeme göre söylüyorum, abartılacak ve korkulacak bir şey değil. En güzel yanı ameliyattan sonra dondurmacıya gitmek olmuştu, çünkü dondurma öneriliyor. Ağrısı sızısı çok kötü değil. Biraz boğaz ağrısı, biraz ses kısıklığı, 3-5 güne geçiyor.
İyi ki de olmuşum diyorum. O gün bugündür her halta şişen bademciklerim yok. Valla ben çok rahat ettim aldırınca. :)
Ben de bicaksız yöntem ile oldum olduğumda daha lisedeydim izmirde özel bir hastanede olmuştum. İlk günler ağrı vs tabi ki oluyor ama çok basit bir ameliyat. Benim çok hafif geçmişti 1 hafta içinde tamamen normale döndümBiliyorum konunun yeri burası değil fakat kbb bölümüne açılan konulara cevap gelmiyor ve ben yarın sabah bu ameliyatı olacağım bu sebeple biraz olsun motivasyona ihriyacım var en azından yarına kadar konumu taşımazsanız mutlu olurum...
Evet benim derdim bademcik ameliyatı, araştırmalarıma göre bu ameliyatı olup kesinlikle olmayın ameliyat sonrası berbat diyenler de var...
Abartmayın o kadar kötü bir süreç değil ağrı kesicilerler atlatılıyor diyenlerde...
Şimdi benim sizden isteğim şu, bademciklerini aldırmış kişilerden gerçek yorumlar duymak istiyorum evet biliyorum ağrı eşiği kişiden kişiye farklılık gösterir ama en azından ameliyattan çıktıktan sonra nelerle karşılaşacağımı az çok bileyim o bana yeter...
Yorumlarınızı bekliyorum.
Düzenleme: Birde Bıçaksız Thermal Welding yöntemi ile olacağım muhtemelen klasik yöntem ile ciddi bir farkı var mı bunun.
geçmiş olsun canım bir müddet asitli içecek ve gıdalardan uzak durman gerekecek fazla konuşup da yorma boğazını
Sizi korkutmak istemem fakat 4 saat sürdü benim ameliyatm. Kendime geldiğimde çok kötü hissetmiştim kendimi,bir ay katı gıda tüketiminden uzak, tavuk çorbası ile yaşadım. Tabi şimdiki yöntemler farklıdır, ben ameliyat olalı 10 sene olacak. Iyi ki aldırmışım..
Ben oldum :)
Doktor 1 hafta sıvı ve dondurma vs yiyebilirsin dedi sadece..
Ertesi gün açlıktan herkes uyurken mutfağa dalıp kavurma yemistim 1 koca tabak
Ağrısı filan yok canm korkma ağrı kesici içersin basit bir ameliyat ama açlık kısmı sinir bozucu
Bende 8 yaşında olmuştum. Sanırım normal bir yöntemle hiç ağrım olduğunu hatırlamıyorum . Sadece çocuk olduğum için mizmizlanmistim. İlk günler katı yiyemiyorsun falan. Ama hiç bir sıkıntısı yoktur bence bir ağrı acı çekmedim
1.5 sene evvel oldum. Kimseye tavsiye edemem. Benim için ölüm gibiydi. İçtiğim her şey burnumdan geliyordu. 2 ay sonra bile.. Evet şimdi şükür rahatım, her ay 2 kutu antibiyotik kullanmıyorum ama dediğim gibi ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi.
Çok geçmiş olsun.Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için, ameliyattan az önce çıktım narkoz etkisi geçti dur dedim kk ya bir gireyim :)
Ameliyatım çok güzel geçti çok şükür, ağrım elbette var ama dayanılmayacak gibi değil şu anda püre komposto tarzında besleniyorum. Yutkunmamda çok büyük sorun yok...
Sanırım iyiki oldum diyeceğim :)
ThermalBiliyorum konunun yeri burası değil fakat kbb bölümüne açılan konulara cevap gelmiyor ve ben yarın sabah bu ameliyatı olacağım bu sebeple biraz olsun motivasyona ihriyacım var en azından yarına kadar konumu taşımazsanız mutlu olurum...
Evet benim derdim bademcik ameliyatı, araştırmalarıma göre bu ameliyatı olup kesinlikle olmayın ameliyat sonrası berbat diyenler de var...
Abartmayın o kadar kötü bir süreç değil ağrı kesicilerler atlatılıyor diyenlerde...
Şimdi benim sizden isteğim şu, bademciklerini aldırmış kişilerden gerçek yorumlar duymak istiyorum evet biliyorum ağrı eşiği kişiden kişiye farklılık gösterir ama en azından ameliyattan çıktıktan sonra nelerle karşılaşacağımı az çok bileyim o bana yeter...
Yorumlarınızı bekliyorum.
Düzenleme: Birde Bıçaksız Thermal Welding yöntemi ile olacağım muhtemelen klasik yöntem ile ciddi bir farkı var mı bunun.
Konunun üzerinden uzun zaman geçmiş.. bende 2 gün önce thermal welding yöntemiyle ameliyat oldum. Elimden geldiğince sıvı tüketmeye çalışıyorum. Benim tek problemim öksürmek ve burun akıntımın olmasıThermal
Merhaba konu üzerinden çok zaman geçti ama benim kızım da bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu 6. Günde kulak ağrısı başladı 15. Gün devam ediyor ama sadece yemek yerken ağrıyor. Doktora soruyorum mantıklı bir cevap veremiyor maalesef. Sizin kizinizin ağrısı ne zaman geçti acaba?Merhabalar 5.5 yasindaki kızımda bademcik ve geniz eti amemiyati oldu 25 haziranda bikac gündür ınanılmaz kulak agrisi cekiyor hic gecmicek gibi çocuğum sanci çekiyor kac güne kadar gecer acaba.
Ve diğer onemli bir konuda 16 temmuzda 3.5 saatlik ucak yolculugumiz var bir sıkıntı oluştururmu sizce....teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?