3.gün
deli gibi bir midem bulantısıyla uyandım. geçmedi doktoru aradık metpamid diye bir ilaç var onu içebileceğimi söledi
sanırım verilen antibiyotik şurubun yan etkisiymiş devame derse yarın doktora gidicem ilacımı değiştiricek
ağrılar Allaha şükür hafifledi
Patates haşladım onu yiyorum çok acıkmışım çoook :)
çokkk geçmiş olsun cnm benimde war bademcik problemim ama sadece 1 yıldır sürekli şişiyor daha önce yılda 1 yada hiç olmnazdı geçen seneden beri resmen azdı anlamadım niye antibiyotik iğne bıktımm şuan hala antbytk içi,yorum 21 günde deposilin yiyorum daha 10gün oldu wurulalı yinede şişti napcam bilmiyorum korkuyorum ameliyattanya hele o kusmak beni mahfeder tam kusma özürlüyüm ben oğlum 6ay önce oldu bademcik geniz eti allaha şükür kolay atlattık maşş.ama yetişkinlerde çok zormuş aslında dediğim gibi kusma olmasa dayanırım belki iltihahaplıykende sonuçta yutkunamıyosun onu bunu yiyemiyosun bilmiyorum bi kültür yaptırıp bakıcaz artık sen gene de yaz canım yaşadıklarını
Teşekkürler angel_a benim içinde zor olan kısmı kusamamak kussam belki rahatlıcam ama hayatımda 2 kez falan ancak yapabilmişimdir :S
bende ne iğneler yedim,ne iğneler bi türlü kurtulamadım :S
umarım biran önce sende atlatırsın ameliyata falan gerek kalmadan
7.gün
kontrole gittim herşey yolunda :)
hadi bana geçmiş olsun
ayyy walla atlattın geçmiş olsun inş. bundan sona ii olurartık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?