• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bademcik Ameliyatı Günlüğü

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Merhabalar;
Yarın sabah 10da ameliyata giricem araştırırken çok detaylı bilgiler bulamadım belki birilerine yardımcı olurum diye ameliyat sonrası süreci burda sizlerle paylaşıcam

Ameliyata 1 gün kala
Yarın sabah ameliyatım var sigarayı az içmeye çalışıyorum,aspirin kullanmıyorum ve ameliyat sonrası süreçle ilgili araştırma yapıyorum.
Malum yetişkinlerde iyileşme süreci daha zor ve sancılı oluyormuş.

Ameliyattan Sonra
narkozun etkisiyle çok fena bir baş ağrısıyla kendime geldim, herşeyi duuyorum ama bir türlü gözlerimi açamıyorum.yaklaşık 1 saat sonra zorle açtım gözlerimi başağrım baya şiddetliydi biran önce hastaneden çıkmak istiyordum
ameliyat 11 de başladı 12 gibi odaya gelmişim 5tede çıkıcaz
çıkarken maalesef istifra ettim o beni biraz rahatlattı
zor olsada bişeyler içmeye çalışıyorum

2.gün
yatmaktan hep hoşlanan biri değilim, birazda tez canlıyım kalktım hemen ayağa, çok konuştum,bişeyler yemek için zorladım kendimi gün boyu
akşam biraz kötü oldum, ağrı kesici olmasaydı kendimi balkondan atabilirdim :S

3.gün
deli gibi bir midem bulantısıyla uyandım. geçmedi doktoru aradık metpamid diye bir ilaç var onu içebileceğimi söledi
sanırım verilen antibiyotik şurubun yan etkisiymiş devame derse yarın doktora gidicem ilacımı değiştiricek
ağrılar Allaha şükür hafifledi
Patates haşladım onu yiyorum çok acıkmışım çoook :)

3.gün
deli gibi bir midem bulantısıyla uyandım. geçmedi doktoru aradık metpamid diye bir ilaç var onu içebileceğimi söledi
sanırım verilen antibiyotik şurubun yan etkisiymiş devame derse yarın doktora gidicem ilacımı değiştiricek
ağrılar Allaha şükür hafifledi
Patates haşladım onu yiyorum çok acıkmışım çoook :)

çokkk geçmiş olsun cnm benimde war bademcik problemim ama sadece 1 yıldır sürekli şişiyor daha önce yılda 1 yada hiç olmnazdı geçen seneden beri resmen azdı anlamadım niye antibiyotik iğne bıktımm şuan hala antbytk içi,yorum 21 günde deposilin yiyorum daha 10gün oldu wurulalı yinede şişti napcam bilmiyorum korkuyorum ameliyattanya hele o kusmak beni mahfeder tam kusma özürlüyüm ben oğlum 6ay önce oldu bademcik geniz eti allaha şükür kolay atlattık maşş.ama yetişkinlerde çok zormuş aslında dediğim gibi kusma olmasa dayanırım belki iltihahaplıykende sonuçta yutkunamıyosun onu bunu yiyemiyosun bilmiyorum bi kültür yaptırıp bakıcaz artık sen gene de yaz canım yaşadıklarını

çokkk geçmiş olsun cnm benimde war bademcik problemim ama sadece 1 yıldır sürekli şişiyor daha önce yılda 1 yada hiç olmnazdı geçen seneden beri resmen azdı anlamadım niye antibiyotik iğne bıktımm şuan hala antbytk içi,yorum 21 günde deposilin yiyorum daha 10gün oldu wurulalı yinede şişti napcam bilmiyorum korkuyorum ameliyattanya hele o kusmak beni mahfeder tam kusma özürlüyüm ben oğlum 6ay önce oldu bademcik geniz eti allaha şükür kolay atlattık maşş.ama yetişkinlerde çok zormuş aslında dediğim gibi kusma olmasa dayanırım belki iltihahaplıykende sonuçta yutkunamıyosun onu bunu yiyemiyosun bilmiyorum bi kültür yaptırıp bakıcaz artık sen gene de yaz canım yaşadıklarını

Teşekkürler angel_a benim içinde zor olan kısmı kusamamak kussam belki rahatlıcam ama hayatımda 2 kez falan ancak yapabilmişimdir :S
bende ne iğneler yedim,ne iğneler bi türlü kurtulamadım :S
umarım biran önce sende atlatırsın ameliyata falan gerek kalmadan

Teşekkürler angel_a benim içinde zor olan kısmı kusamamak kussam belki rahatlıcam ama hayatımda 2 kez falan ancak yapabilmişimdir :S
bende ne iğneler yedim,ne iğneler bi türlü kurtulamadım :S
umarım biran önce sende atlatırsın ameliyata falan gerek kalmadan

inş.cnm ya ameliyatsız geçer bilmiyrm artk ama mide bulantısı için sea bant war ezanelerde satılıymş olmadı ondan al bari walla hamile kalırsam yada ameliyt olursam alıcam hayırlısı bakalım :59:

6.gün
Mide bulantısı geçti çok şükür
Tansiyonumda bi dengesizlik vardı o düzeldi
sıcak ve sert olmadığı sürece herşeyi yiyebiliyorum ama yedikten sonra
dil kökümde baya bi ağrı oluyo :S

geçmiş olsun:69:
bende net olarak bilgi bulamadım bademcik ameliyatı ile ilgli . Eşim bir ay içerisinde olucak kısmetse ameliyatı inşallah herşey güzel olur :71:

Ben o ameliyatı olduğumda 32 yaşındaydım 1 ay kadar birşey yiyemedim sadece su ve çorba dayanılmaz acılar çektim 10 gün kadar konuşamadım yazarak anlaştık evdekilerle 1 hafta boyuncada yataktan çıkamadım. 10 kg zayıfladım
Senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım.
Çok hafif atlatmışın valla.:53:

Canım geçmiş olmuş ama Allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın. Yakında bende ameliyat olucam yaklaşık 13 yıldır çekiyorum. hersene ameliyattan caydırdılar beni ama artık canıma tak etti merak ettiğim bir soru var cevap verirsen mutlu olurum. şu an 2 seneyi geçmiş sen ameliyat olalı. aldırmadan önceki benzer sorunları ameliyattan sonrada yaşadınmı acaba?

Son düzenleme:
Back