bademciğim sürekli kırmızı

kartanem_1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
118
34
3 ay öncesinde baslayan bademcik şikayetim bitmek bilmiyor.bogazda takılma hissi bir ay araya iki tane beyaz leke olustu.antibiyotik kullandım fayda etmedi. ve sürekli bademciğim kırmızı hic gecmiyor.sadece sag bademciğim diğeri gayet normal bi sıkıntı yok onda .beyaz lekeler de gecmedi. suan bi sıkıntım yok ama sürekli kırmıızı olması canımı sıkıyor arada yutkunurken acıyor şiş filan degil anlamadım basına gelen var mı

Bir kaç ay önce Beyaz sivilce tarzı leke çıkmıştı tuzlu su gargara papatya çayı yaptım sık sık sabah uyandığımda çok sükür yok olmustu antibiyotik kullanıcam diye çok korkmuştum. bugün yine o beyaz lekeden gördüm kekik çayı ictim Elmalı sirke gargarası yaptım bakalım geçicek mi Sizde bunları deneyebilirsiniz

Aynı benimde öyle sivilce tarzı leke var hemde iki tane ben antibiyotik içtim ama fayda etmedi birde vajinal mantar oldum ilaç bitince geçti şükür mantarın ama o Leke ler hala duruyo hergun mu içtiniz papatya çayı gargara yi ne kadar yaptınız bende deneyeyim.son sorum o lekeler ne kadar kaldi

İlk çıktığı zaman dediğim şeyleri yaptım uyudum sabah kalktığımda geçmişti. Zaten papatya çayı genelde tüketen birisiyim onu alışkanlık haline getirdim. Tuzlu su gargarayıda sık sık yapıyorum

Merhabalar badecikleriniz nasıl oldu merak ettim. benimkiler bı geçiyor sonra yine çıkıyor doktor tonsilit kisti dedi büyürse bademcikleri alırız dedi herhangi bi tedavi vermedi ama tuzlu su ve papatyaya devam ediyorum

her gün sirkeli suyla gargara yap boğazını iyice temizle mikrobu kırmaya yardım et ama bence doktor görsün

Merhabalar badecikleriniz nasıl oldu merak ettim. benimkiler bı geçiyor sonra yine çıkıyor doktor tonsilit kisti dedi büyürse bademcikleri alırız dedi herhangi bi tedavi vermedi ama tuzlu su ve papatyaya devam ediyorum
Simdi korona oldum kıpkırmızı yutkunurken çok canım yanıyor batıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…