• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Badem yağı ve yılan yağı kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Twityy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
119
6
0
Amasya
kızlar saclarım cansız ve gec uzuyor. Genelde badem yağı ve yılan yağını kullanmamı tavsiye ediyorlar ama aranızda bunları kullanan varsa sonuçlarını yazabilir mi?

kızlar saclarım cansız ve gec uzuyor. Genelde badem yağı ve yılan yağını kullanmamı tavsiye ediyorlar ama aranızda bunları kullanan varsa sonuçlarını yazabilir mi?

Canim bende yilan yagini kullandim ama hic etkisini goremedim sana camtrebentin yagini yada sarimsagi oneririm bedem yagida iyi onuda kullanabilirsin

Bademyağı yumurta sarısı artı zeytınyağ karışımı çok faydalı sürekli onu kullanııyorum ben saçı gürleştiriyor artı beslıyor dolayısıyla gür ve parlak saçlara kavuşuyorsunuz:)

Ben çam terebentin ve mal katıyorum şampuanıma hep saçlarım gürleşti hem uzama hızı hem de saçlarımın parlaklığı arttı :)

Sarımsak derken canım anlayamadım ?

Canim haftada bir, yada istersen ayda bir ikisinden biride olur bir fincan zeytinyaginin icine 4-5 tane sarimsak rendele sac diplerine sur 1 ay sonra farki gercekten gozlerinle goruceksin hatta yapmadan once fotografini cek yaptiktan sonrada cek farki gozlerinle gor:)

Canim haftada bir, yada istersen ayda bir ikisinden biride olur bir fincan zeytinyaginin icine 4-5 tane sarimsak rendele sac diplerine sur 1 ay sonra farki gercekten gozlerinle goruceksin hatta yapmadan once fotografini cek yaptiktan sonrada cek farki gozlerinle gor:)

Merak ettim şimdi en kısa sürede yapıcam canım sağol :)

Seninle de hep aynı sorunumuz var kız o dikkatimi çekti :9: Benim saçlarım da çok cansız faydasını görenler ya sığır iliği diyo ya yılan yağı diyo :ssz: Isırgan otu şampuanı kullanıyorum ama pek de bi faydası yok açıkcası, otun kendisini alıp kaynatıp öyle mi kullansak? :44:

Seninle de hep aynı sorunumuz var kız o dikkatimi çekti :9: Benim saçlarım da çok cansız faydasını görenler ya sığır iliği diyo ya yılan yağı diyo :ssz: Isırgan otu şampuanı kullanıyorum ama pek de bi faydası yok açıkcası, otun kendisini alıp kaynatıp öyle mi kullansak? :44:

Canim sarimsakli sampuan kullan cok guzel yapiyor saci gercekten

Badem yağı kullanyorum ben banyodan sonra saclarımın uclarına suruyorum yaklasık 5 aydır falan kullanıyorum ve hergun saclarımı düzleştirmeme ragmen hiç kırıgım yok :))

Badem yağı kullanyorum ben banyodan sonra saclarımın uclarına suruyorum yaklasık 5 aydır falan kullanıyorum ve hergun saclarımı düzleştirmeme ragmen hiç kırıgım yok :))
badem yagının markası neydı acaba benımkı agiss diye biseydı zeytnyadına bnzıyo kokusu acaba sahtemı diye tereddüt ettim bide yapıs yapıs yapıyo saclarımı.sadece ucuna surunce faydası oluyo demek.ıslakken surup sonra yıkıyomusun

badem yagının markası neydı acaba benımkı agiss diye biseydı zeytnyadına bnzıyo kokusu acaba sahtemı diye tereddüt ettim bide yapıs yapıs yapıyo saclarımı.sadece ucuna surunce faydası oluyo demek.ıslakken surup sonra yıkıyomusun

Sanırım markası kırıntı aktardan almıştım :) banyodan cıktıktan sonra uclarına suruyorum sonra fön makinesi ile kurutuyorum canım ama geri yıkamıyorum :) birz yağlı gözüküyor ama geciyor sonra :)

Back