- 8 Ağustos 2015
- 247
- 110
-
- Konu Sahibi kelebegnomru
Doktor dediği için aldım ben tüylenme herkeste olurmubadem yağı kullanma canım onun yerine bebeyağı kullan.. çünkü badem yağı tüylenme yapabiliyor...ya da vazelin kullanabilirsin.
Doktor dediği için aldım ben tüylenme herkeste olurmu
Benimde yoktu ozamanlar ama sonradan aşırı kilo aldığımdan çatladıKarnıma ve göbeğime demişimkarnıma ve göğsüme olcktı
Evet canm şimdilik temizim ama sonra da olma ihtimali daha yüksek. Elimizden geleni yapicaz artık olucaksa olucakBenimde yoktu ozamanlar ama sonradan aşırı kilo aldığımdan çatladı
Hanımlar 8 aylık hamileyim ve yeni şu aralar basenlerde çatlak çıkmaya başladı badem yagı aldım ama ne kadar kaç gün kullanacagımı bilmiyorum kullananlar paylaşabilir mi?
Maşallah iyi kilo almışssınız ben 14 kilo aldım daha da alırm herhalde 32 haftalık dahaHamilelogim boyinca her gece yatarken düzenli badem yagi surdum son aya kadar bisi yoktu ama son ay cok fazla catlak oldu ve hala izi duruyor bi ise yaramafi bende. Ama ben hamileliğimde 27 kilo aldim belki onun etkisi dee vardir
Aşırı kullanımı zararlı diye biliyorum çok sürme istersen ben karın bölgeme kullanmıyorum ne olursa olsun bebeğe geçer diyeHamileliğin başındayım ama şimdiden badem yağını her sabah karnima göğüslerime sürüyorum. Bir de lierac krem aldım ona 3 aydan sonra başlamayı dusunuyorum. Çatlakların asıl sebebi kalsiyum eksikliğiymis bol kalsiyum almaya çalışıyorum.
Badem yağı mi zararlı bebeğe.ilk defa duydum bunu İbrahim Saraçoğlu dan dinledim bol kalsiyum alın ve badem yağı kullanın diyordu.çatlaklar zaten en çok karın bölgesinde oluşuyor canım karnına surmezsen faydası olmazkiAşırı kullanımı zararlı diye biliyorum çok sürme istersen ben karın bölgeme kullanmıyorum ne olursa olsun bebeğe geçer diye