Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma YöntemleriBadem yağı,E A vitaminleri,sarımsak yağı,dulavrat otu yağı ve hint yağıyla saç uzatma
kızlar yeni birşey duydum. Badem yağı e vitamini a vitamini sarımsak yağı dulavrat otu yağı hintyağından 1 er tatlı kaşığı alıp karıştırıyoruz. 2 saat bekletip yıkıyoruz. Bir sitede gördüm. 2 haftada 2.5 cm uzatıyomuş. Yapanlar oldu mu?
kızlar yeni birşey duydum. Badem yağı e vitamini a vitamini sarımsak yağı dulavrat otu yağı hintyağından 1 er tatlı kaşığı alıp karıştırıyoruz. 2 saat bekletip yıkıyoruz. Bir sitede gördüm. 2 haftada 2.5 cm uzatıyomuş. Yapanlar oldu mu?
daha önce hiç denemedim fakat içeriği çok güzele benziyor.dulavrat otunun saç uzatmada kullanıldığını duymuştum.diğerleri zaten malum hepimizin bildiği karışımlar.yani haricen kullanılıcak güzel bir formül...deneyip yorumlamak lazım...