bade82 Meme Estetiği Ameliyatı

Badecim ben göremedim bir önce ki Resmi görmüştüm zaten güzeldi şimdikinede bakayım dedim Lakin göremiyorum ama güzeldir eminim benimde biliyorsundur daha 1 ay olmadı 28 nde oldum büyütme operasyonu Öpüyorum tatlım Sağlıkla Kal...

tavsiyesi olan arkadaşlara teşekkür ederim,öncelikle sölemeliyim ki resmi bilerek isteyerek bilinçli bi şekilde koydum,bu siteye üye olup kendini bilmez erkekler var ise onlara daha farklı siteleri öneririm,burda bu sitedeki fotoğraflarla nasıl bir emel içinde olduklarını anlamış değilim keza öle ise akıl sağlıkarından şüphe ederim zira kendi burun ameliyatlarını göstermek için detaylı bi şekilde yüzlerini kare kare deşifre eden arkadaşların bu tavsiyelerden sonra daha zor durumda olduğunumu düşünelim görünen bir çift göğüs adı sanı belli olmayan kimliksiz bi resim böle şelere çok takılmayınız içinde art niyetli olanlar varsa kendinizi soyutlayınız...ferrai ve sessizlik nnikli arkadaşlar manidar yorumlarınızla sizinde az çok nasıl bir niyet güddüğünüzü anladığımı söleyebilirim ama önemli değil...

sanmıyorum buraya erkeklerın uye olduklarını. varsada hakkaten akıllarından suphe etsınler. sankı bırbırımıze burda webcam acıp da gosterıyoruz cıcıslerımızı. ben amelıyatımdan 1 ay sonra yanı daha yenı uye oldum bu sıteye. ve neden amelıyat oncesı bulmadım bu sıteyı dıye o kadar pısmanımkı bılmedıgım cok seyı sızlerden ogrendım cunku. lutfen bu tarz olaylardan dolayı samımıyetını kaybetmesın ınsanlar. bılgı fıkır paylasımı devam etsın lutfen.

Son düzenleme:
BU ARADA ben de resım koymak ıstıyorum yorumlarınızı merak edıyorum. bende amelıyat sonrası büyüklüğünden memnun olmayanlardanım. burda herkes o kadar ıcten yardımcı oluyorkı yorumlarınza ıhtıyac duyuyorum. ama resım koymayı bılmıyorum yardımcı olun lutfen kızlarrr

Eğer görebilseydim iyiki de koymuşsun bizide bilgilendirdin dicem ama resimleri göremiom yaf :KK43:
Ya benimde önceden 85 ve dik olan göğüslerim emzirmeden sonra hem sarktı hem küçüldü psikolojim altüst oldu rüyamd bile ameliyat olduğumu görüyorum. Bende protez taktırmayı çok istiyorum ama sonrası ağrılarından çok korkuyorum bide küçük kızım var sürekli kucağa al indir istiyo oyun istiyo napıcam bilemiyorum höfff..

Eğer görebilseydim iyiki de koymuşsun bizide bilgilendirdin dicem ama resimleri göremiom yaf :KK43:
Ya benimde önceden 85 ve dik olan göğüslerim emzirmeden sonra hem sarktı hem küçüldü psikolojim altüst oldu rüyamd bile ameliyat olduğumu görüyorum. Bende protez taktırmayı çok istiyorum ama sonrası ağrılarından çok korkuyorum bide küçük kızım var sürekli kucağa al indir istiyo oyun istiyo napıcam bilemiyorum höfff..

10 gun kızını kucaga almayacaksın ve 4 gun yatıp kalkarken destek alcaksın o kadar..ole korkulacak bı amelıyat degıl tabı dogru doktoru bulursan..bulamassan sonuc kabusta olabılır..ben 4 gun yatıp kalkarken destek aldım o kadar..agrılarda ole katlanılmayacak yada agrı kesıcıyle gecırılmeyecek agrılar degıl ben sadece dolarex kullandım kı bıde morfın bazlı agrı kesıcı vardı onu kulllanmama bıle gerek kalmadı..
yanı dogru doktor tercıhı yaptıktan sonra korkma sonuc mukemmmel oluyo..
benım doktorum degıl ama ıstte yasıyosun ve nacı celık ı onerırım..gercekten cok basarılı..yınede karar senın..umarım en kısa zamanda ıstedıgın goguslere kavusursun

bade82 merhaba bir tek sensın sanırım burada Cemil beye ameliyat olan burun resımlerıne baktım cok net dııl ama yınede cok begendım. Bende hem gogus hem burun ucu ameliyatı bırarada olmak ıstıyorum. Cemil bey 2 sini kaca yapıyor ve senınle nasıl baglantıya gecebılırım bana yardımcı olurmusun lutfen.. ozelden mesaj atamıyorum daha yenıyım eger yardımcı olursan cok memun kalırım.. tesekkur ederim canım

bana 2sini birlikte yaptırdığım için fiyatta biraz yardımcı oldu cemil bey sen sormak istediklerini yaz bn sana yardımcı olmaya çalışayım...

hamilelik ve 16 ay emzirmeden sonra gogus dokumda hafif bi bosalma, bi pide gibi olma durumu oldu. hem diklestirip hem de azicik doldurtmak istiyorum. ama dikis, iyilesme suresi ve fiyat gibi soru isaretlerim var. bir arkadasim ruhi cankayali'dan cok ovguyle bahsediyor. kiyafetsiz halini gormedim ama anlata anlata bitiremiyor. ona ameliyat olan, ya da tanidiginiz var mi? tesekkurler.
bir de esim birkac gunlugune yurt disina gittiginde falan yaptiricam ben bunu, tabii param olursa:KK37:

canım ben göremedim lütfen tekrar eklermisin bende barış çakırla görüştüm çok önemli yardımcı olman

canim bende gogus resimlerini goremedim bende merak ettim ama malesef albumunde burun haric resim yok:S

görebilmemiz için arkadaş olarak eklemen gerekmiyor mu? başlığı iyi açmışsın da :KK1:

zahmet olmazsa benıde eklermısınız bende yaptırmayı dusunuyorum fıkır edınmem lazm sımdıden tesekkurler

X