Badana yaptirmak istiyorum ama

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Evet arkadaşlar. Salon duvarlarim dökülüyor artık. Badana yaprirmam lâzım ama evden gidecek bir yerimiz yok. 1 günde bitermi bu salon acaba, birde kokmayan boya var mı? Oğlumun aleejisi var da. Bilginiz varmi?

Evet arkadaşlar. Salon duvarlarim dökülüyor artık. Badana yaprirmam lâzım ama evden gidecek bir yerimiz yok. 1 günde bitermi bu salon acaba, birde kokmayan boya var mı? Oğlumun aleejisi var da. Bilginiz varmi?
Biz de yeni boya yaptırdık 2 oda ve antreyi boyattık. Adam 1 günde bitirdi, akşama kadar çalıştı. Kullandığı boya hiç kokmuyodu zaten camlar açıktı tüm gün. Evden gitmenize gerek yok bence. Hele de salonsa zaten kapısını kapatır yatarsınız sorun olmaz bence. Ama tabi boyayı da kaliteli bi şey seçmenizde fayda var. Bizimki hangisiydi bilmiyorum ama en iyisi bu dedi yapan kişi. Kokusu yok gibiydi yani.

Ya süper haber benim için. Hangi boya acaba araştırırım. Sağol gerçekten. Integrall

Ya süper haber benim için. Hangi boya acaba araştırırım. Sağol gerçekten. Integrall
Aslında adam söylemişti hangi boya olduğunu ama aklımda kalmamış ya şimdi ne desem yalan olur. Bence google'a yazın bi kokusuz boya falan diye, belki bi şeyler bulursunuz. Ama zaten sadece salon boyancaksa sorun olmaz kapıyı kapatırsınız koksa bile. Camlar da hep açık olur, yaz mevsimi nasılsa.

Salon bir günde biter. Şimdiki boyalar kokmuyor, rahatsiz edeceğini sanmıyorum. Sonucuna adapte olun, mis gibi oturacaksınız ne güzel.

Marshall yapmistik biz. Nerdeyse hiç koku olmadı. Ama özel mi ismi var mı hatırlamıyorum şuan. Benim de bebeğim alerjikti bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…