Bacamdaki Kist :( :'(

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
37
bayanlar yaa bacaımda bı sıslık var dıye konu acmıstım doktora gıttım 3 sendır bacagımda ıslık oldugunu fakat 1 seneıdr flan rahatsız oldugumu soledım ınceledı bacagımı ya kas kokenlı yada yag kokenlı bı kırtle oldugunu soledı ve benı tomografıye yonlendırdı ve ben korkuyorum tomogragıye gırmekden tınel gıbı sdapdar bı alana gırcekmısıım yada canlı canlı tabuta tomografı nasıl bırsey kızlar ya nasıl kendımı ıı hıssedıp gırebılırım onun ıcıne ben korkuyorum yardım edınmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama:1shok:

merhaba canım hiç korkma bende dün girdim hiçbişey yok bunda güven banayerimseniben

sıkılacak bişe yok tatlım çok korkuyosan gözlerine bişe bagla kulaklıkla müz,k dinle öle gir orayı görmediğin için sıkılmazsın
hem heralde hertarafı kapalı degil onun baş tarafıda açık yanlış hatırlamıyorsam
-tatlicadiarzu-

offf ya bas tarafı acıkmıs saol boncuk yaa cok guzel tesellı :))
yanlıs anlmadıgım kulagıma muzık taktrırlarmı kı :?

arkadaşlar birincisi baş tarafı acık değil...ikinciside ne müziği metal aksamlı hiçbirşeyle giremiyorsun içine....

bende çekildim canım bacağımdan ve belime kadar girdim içine yani başın acıkta kalıyo bir şey olmaz olursa zaten eline buton veriyolar basarsın olur biter hemen çıkarırlar seni korkma ama illa ben korkarım diyorsa önceden söğle sakinleştirici yapıyolar merka etme

korkma canım.. ben de girmiştim.. istersen sakinleştirici bitkisel bir şurup var girmeden yarım saat önce ondan içebilirisn.. sonuçta sağlığın önemli ve dr buna gerek duyduysa çektirmen lazım...

Tesskurler arkdaslar dız kapagımın bıraz usutnu cekıcekler ve boyum 1,72 ınsall benımde belıme kadar gırar

ben basimdan cektirmisdimmafoldumben

girene kadar kafama takmadim cok cesaretliydim:1rolleyes:

girdikten sonra, beni aldi bi panikdelikafadulden:1shok::1shok:

daraldim nefesim gidiyo sandim,dualar okudum, kendimi sahildeymisim diye kandirmaya calissamdabenneyaptımki o igrenc sesler beni hayallerimden geri getirdi hep

basdim dügmeye geldi kadin ,kisa program yaptik ciktimmafoldumben

südyenimi cikartim demirli kopcasi var diye geri kalan elbiselerimle girdim

gecmis olsun canimvereliniortaka.s.

Kızlar ya gıderken nasıl hazırmı gıdım ıc camasırı faln olmıcakmı

müzik dinletirlermi bilmiorum valla metal olmayacak evet
kot pantolon filan giyorsan düğmesi metal oldugu için çıkarttırıyolar onlara dikkat et tammı canım hadi Allah yardımcın olsun

ıçerik nedeniyle konunuz"genel sağlık" bölümüne taşınmıştır. bilginize

canım abartma tomografiyi hergün kaç tane hastaya çekıyoruz .
tomografinin yarısı açıktır için rahat olsun
seni korkutmuşlar odedıklerı mr ki ondan da korkulcak birsey yok
sadece metal eşyalarını çıkarıyorsun
mr da da kalp pili,protez,kred kartı vs.manyetık olan hersey çıkarılıyor
korkmana gerke yok

slm selıncım sımdı ogrenmek ıstedıgım ben dız kapagından yukarıda ıc baldırımda sıslık onun ıcın tomografım nasıl olur kafam dısarıda kalırmı sence nasıl olur ve uzerım nasıl olacak gıysım yanı kılot sutynlemı kalıcam nasıl cekılır tomografım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…