epilasyon tüylerle beraber lekeleride götürürse süper olur .çok sorun yaşıyorum .bir türlü de epilasyona cesaret edemiyorum.ama sanırım yaptırmam lazım kaydirigubbakcemile
dejavu arkadaşım sen yaptırmaya başladınmı aynı sorun bendede var.bende bu hafta sonu başlıycam sanırım..deneyimlerini ve gözlemlerini yazarmısın arkadaşım...yerimseniben
yıllar önce makine kullandım bacaklarımı mahvetti, sonra yıllarca ağda, sir ağda, jilet vs hayır lekeler ve batıklar gitmiyor. Bi doktor bana lazer demişti bilmiyorum faydası olurmu.. Kılları sıkarken beyazımsı iltihap gibi bişeyle çıkıyor dimi, benimki öyle. Yüzüme iki seans lazer yaptırdım müthiş sonuç, arkadaşın birinin dediği gibi kıllar cızz diye yanıyor. Bacakta da yeni başlıycam umarım faydası olur.. Yazarım olursa :)
lekelerim var kurtuluşum yok. valla epli da 1. yıla girecem nerdeyse gecen yaz başladım 4-5 .seanstayım lekeler diyorum sonra gecer hemen geçmez onlar diyo. amannnnnnnn dedim ya boşver bende etek giymeyi verim yoksa kafaya taka taka yiycem kafayı kılı tüyü lekeyikaydirigubbakcemile3
boşver sende takma değermi kız 2 3 leke için kafanı mesgul etmeye:sm_cool:
Takmamak lazım belki ama olmuyor işte , bide evliysen,, sorun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?