bacakta leke

lajour

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
185
6
merhabalar ben batık sorunu yaşıyorum ve bacaklarımda kahverengi lekeler var,özellikle sağ bacağımda bir kısımda toplandı bu lekeler sanki tenimin rengi değişmiş gibi böyle kahverengi bir tabaka oluştu.batık sorununu şimdilik düşünmüyorum ama bu kahverengi renk değişimine nasıl bir çare bulabilirm?

aynı dertten muzdaribim,sık sık peeling veya her banyoda kese yapmama rağmen değişiklik yok

merhaba,
contractubex adlı jeli kullanmanızı tavsiye ederim, özellikle estetik ameliyatlardan sonra kullanılıyor, cilt yüzeyini soyduğunu bir kaç kullanımdan sonra farkedersiniz. Eczanelerde bulabilirsiniz, fiyatı 80 tl civarında ama herhangi bir sağlık ocağı ya da cildiyeciye yazdırıp bu miktarı ödemeden de alabilirsin. Kullandığınızda hemen pes etmemeniz gerekli, derin iz ve lekelerde minimum 4 ay kullanılması gerekebilir veya bu süre uzayabilir, sabırla yok edebilir ya da lekeleri en aza indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…