KIZLAR MAKİNEYLE ALIYORUM .SİR AĞDA MALUM PAHALI NORMAL AĞDAYI BECEREMİYORUM ELİME YÜZÜME BULAŞIYOR.AMA HİÇ TAM TÜYSÜZ ALAMIYORUM.HEP Bİ YERLERDE TEK TÜK KALIYOR DELİ OLCAM YA.AYRICA KIL DÖNMELERİ KÜÇÜK KÜÇÜK IYYYYYYYYkafamçokkarıştı
Benim bir önerim var.Yazın denize gittiğiniz zaman suda uzun süre kaldıktan sonra bacaklarınıza güneş yağı sürdüğünüzde bu batıklar uzun bi süre olmuyo.Sanırım suyun tuzlu olmasından ve vücudu yumuşatmasından.Bi deneyin derim ben.Gerçekten çok işe yaradı bende.Bide unutmadan düzenli olarak bacaklarınızda vücut losyonu kullanmanızı tavsiye ederim.Böylece bacaklarınız sürekli nemli olur ve tüyler rahatlıkla deriyi aşıp dışarda büyüme ortamı bulabilir.Kuru ciltlerde bu sorun daha çok görünür...
Evet aslında bende de denize girdikten sonra hiç kıl dönmesi olmuyor, ama denizin etkisi geçtikçe zamanla tekrar tekrar...... Aklıma birşey geldi aktarlarda satılan deniz tuzunu suyla karıştırıp masj yapsak nasıl olur acabananiknanik Bir de epilasyondan sonra Fucidin kullanmaya başladım, umarım faydasını görürüm...