• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarimi Her Aldigimda Tüy Kaliyor ??

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
19
118
Ankara
KIZLAR MAKİNEYLE ALIYORUM .SİR AĞDA MALUM PAHALI NORMAL AĞDAYI BECEREMİYORUM ELİME YÜZÜME BULAŞIYOR.AMA HİÇ TAM TÜYSÜZ ALAMIYORUM.HEP Bİ YERLERDE TEK TÜK KALIYOR DELİ OLCAM YA.AYRICA KIL DÖNMELERİ KÜÇÜK KÜÇÜK IYYYYYYYYkafamçokkarıştı

walla kanımca o herkezin sorunu herkez yaşıyodur kıll dönmelerini bendede oluyo o kadarda ayrıntıya takılmayın yaw zaten fazla belli olmuyo =)

walla kanımca o herkezin sorunu herkez yaşıyodur kıll dönmelerini bendede oluyo o kadarda ayrıntıya takılmayın yaw zaten fazla belli olmuyo =)

olurmu ya.kızlardan çekinmiyom artık ama bazı erkekler acayip dikkatli helede plajda nası ortaya çıkıyor. :1shok: :Roflol:

slmm :) evet herkes te oluyo kıl dönmeleri :)cımbızla al ablam öle yapıo:)

Benim bir önerim var.Yazın denize gittiğiniz zaman suda uzun süre kaldıktan sonra bacaklarınıza güneş yağı sürdüğünüzde bu batıklar uzun bi süre olmuyo.Sanırım suyun tuzlu olmasından ve vücudu yumuşatmasından.Bi deneyin derim ben.Gerçekten çok işe yaradı bende.Bide unutmadan düzenli olarak bacaklarınızda vücut losyonu kullanmanızı tavsiye ederim.Böylece bacaklarınız sürekli nemli olur ve tüyler rahatlıkla deriyi aşıp dışarda büyüme ortamı bulabilir.Kuru ciltlerde bu sorun daha çok görünür...

Evet aslında bende de denize girdikten sonra hiç kıl dönmesi olmuyor, ama denizin etkisi geçtikçe zamanla tekrar tekrar...... Aklıma birşey geldi aktarlarda satılan deniz tuzunu suyla karıştırıp masj yapsak nasıl olur acabananiknanik Bir de epilasyondan sonra Fucidin kullanmaya başladım, umarım faydasını görürüm...

bendede oluyr en iyisi tuzla ovmak tuzla ve limonla ovunca bacaklarda sorun kalmıyormuş denemek lazım

bende makine ile aliyorum ama bacaklarim tavuk derisi gibi pütür pütür neden acaba bunun icin yapilacak birsey varmi

canım bacaklarına sık sık kese yapmaya çalış
ara sıra ağda yaptıktan sonra kalan çıkmamış tüyleri, kıl dönmelerini jiletle.

sevgiler...

Back