• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarımdaki kılcal damarlara çare!

Nuriyebal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
1.003
284
53
39
Kızlarr aradım ama bu konuda birşey bulamadım,bende konu açıp sorayım dedim,hamilelikte bacaklarında oluşan kılcal damarlar doğumsonrası geçmedi,böyle bir sorun yaşayan oldumu aranızda?lazer işe yararmı?

Bir de .....Işık uygulayın derim. Linkini de buldum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Ankara yazıyor iletişim bölümünde,ben İstanbuldayım,burda şubesi yokmu acaba??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar evde kullanılabilen ışık terapi cihazları. Bir rus arkadaşta görmüştüm. Ruslar, Ukraynalılar çok kullanıyorlarmış. Satın alıyorsun evde yüzüne tutup cildini tazeliyor, sivilceni kurutuyor, yara iyileştiriyor, kılcal damarları açıyor...vs.

Eklentiler

• e7443bc4901a73aa643c6deb0d7d49ba_f59.jpg
    e7443bc4901a73aa643c6deb0d7d49ba_f59.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 123
Bunlar evde kullanılabilen ışık terapi cihazları. Bir rus arkadaşta görmüştüm. Ruslar, Ukraynalılar çok kullanıyorlarmış. Satın alıyorsun evde yüzüne tutup cildini tazeliyor, sivilceni kurutuyor, yara iyileştiriyor, kılcal damarları açıyor...vs.
Aaa süpermiş,hemen inceliycem,sen kullanıyormusun canım?:KK34:

Ben Nati'den alıp uçuğum için kullanmıştım. Annesinin kılcal varislerine iyi geldiğini söylemişti.

Bacaklarımın üst kısmlarına doğru da yayılıyor sanki,varis çorabı kullansam işe yarar mı acaba??

Kalp damar cerrahisine gitmeni öneririm..Lazer uygulama yapan çok estetik merkezleri var ama sonuç şüpheli..
Bu kadar ince olunca lazerden başka çarevyok sanırım,ama dediğin gibi sonuç korkutuyor insanı:KK64:

Doktorum gözaltı morlukları ve bacaklardaki kılcal damar çatlamaları için K vitamini içeren kremlerin iyi gelebileceğini söyledi,bu konuda bir bilgisi olan varmı acaba:KK57:

Back