Bacaklarıma kilo aldıramıyorum. Psikolojm çok bozuk.

cnm pekmezi uygulamaya başla.. we bacak egzersizleri.. gerçekten çok faydası war.. we birazda sabır.. sabırlı olman gerekiyor..çok hızlı şekilde kilo alman zaten sağlıksız.. bende çok sinir oluyodum hemen kilo almak istiyodum.. sorada wazgeçiodumm.. eğer bunu düzenli bi şekilde yaparsan alırsın inşş. biraz azim we sabırr...inş ideal kiloya ulaşıcaz:)

amin amin aminnn
pekmez bi ara içiodum ama tadı boğazımı yakıo ve içemiyrm
şu egzersizlere de başladım işin komik tarafı kardeşim uzun yıllar spora gitti ve ben bunu ona hiç sormadım aklıma gelmemişti geçen sordum fayda edermi die eder fakat sabır işi dedi ve çömelme egzersizinde ,verilen videoda çömelip kalkma şeklinde gösterio kardeşim çömelip uzun süre bekleyip sonra kalkmam gerektiğini söyledi daha faydası oluyormuş sonrada elime ağırlık alıp çalışcaz sizde bekleyin kızlar daha iyi oluo insan hissedio

kendim uyguladim ve basardim.. cok güzel sekilde kahvalti yapin, her kahvaltinizda mutlaka yumurta yiyin.. bol proteinli yiyecekler tüketin, et yemeye calisilin. bol meyve mutlaka muz ve elma.. hatta bulabilirseniz protein tozundan alin onu sütle karistirip icin. günde 1 saat kosun, ama kendinizi fazla yormadan. kosudan geldikten sonra yine bir serler yiyin ve en önemlisi meyveyle noktalayin gününüzü. inanin bana sonucu mükemmel olacak. ben bir ayda neticesini gördüm. hic kilo alamayan biriydim. boyum 1.70 kilom 50'ydi. zafiyet gecirecegim diye korkuyordu herkes. bacaklarim ise kabusdu. dis kürdani gibi.. ama bu dediklerimi yaptim ve hem kilo problemimden kurtuldum hemde bacaklarim kalinlasti. tam istedigim kadar degil ama eskisine nazaran cok daha kalin. deneyin ve pes etmeyin. olumunekankayizsmile

ya istah olmayanlar napsin benim bu aralar var ama yinede yetmiyor mesela kolada bol kalori var diye hergün kola icmekten anam agladi yaneee

benim iştah çok kuvvetli. ama yaramıyo bi türlü.
akşamları süte çikolatalı, taneli nesquick cornflakes karıştırıyorum ve arkasından muz yiyorum. sizce işe yarar mı kıslarrrrr???????????
bu keçiboynuzu pekmezi bana yaramadı. akşam yatmadan içiyordum ama daha da bi zayıfladım.

buarada not benim kalçaların maşallahı var. 38 beden alıyorum genel olarak etekleri ama o 38 beden kalçadan 34 beden bacak aşağı iniyo. çok komikkkkkkkkkkkkk:))

ya benimde öyle arkadaşlar yaa 1.69 boyundayım 49 kiloyum aslında vücudumun oranı iyi ama bacaklarım çok çok ince bu yaşıma geldim bacağımın inceliği yüzünden etek giyemedim bende ince bacaklarımdan utanıyorm

ya kılo alamadım ama 43. hatta 44 oldugumda gobek oluo bacaklar kollar ıncecık ya bı care yapmalı spor yapım barı ama dısarda kosmasam evde bısler yapımakannehir

nası yaptın canım bunu gerçi çok eskıden yazmışsın ama ya kılo almam lazım duğun var duğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…