• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarıma kilo aldıramıyorum. Psikolojm çok bozuk.

kızlar vucut yapımızı değiştiremeyızkı bende kilo verdımı direk yüzümden verıyorum ya ve yüzüm zaten minyon kılo verınce ıyıce kaşık kadar kalıyor bihtere benzıyor yüzümün küçüklüğü

calimeros ben dambılla hiç çalışmadım yanı sadece ilk zamanlar omuzlarımı genışletmek için kullandım sonra halter barına geçtim bacaklar için kullanmadım hıç bır kaç yerded yazdım arkadaşlara nette kaan ile zayıflama diye site var oraya gir 8 dk da popokaldırın falan diye video çıkıo ben uzun zamandır yapıorum googleden hemen çıkıo site hem popomu kaldırdı dıkılaştırdı hem bacaklarım daha duzgun şekıl almaya başladı bide bacak kasları çalıştıkça zamanla şişior ve kalınlaşıor ben ilk olarak 8+8=16 lık setlerle başladım uzunsuredir yaptığım için şimdi 60 a kadar çıkardım hareketleri yazardım ama o sitede videoda birebir görmen daha iyi olur diye düşündüm ayrıca bi faydasını da gördum selulıtlerım vardı giderek azaldı hatta çok az kaldı diyebilirim umarım işe yarar sizdede açılmazsa site hareketleri yazarım sağlıklı gunler by by

aynı dert benimde başımda var bacaklarım çok ince olduğu için etek giyemiyrm ama artık giymek istiyorum :( napcamı bilemiyrm bi aralar takıntı haline gelmişti şimdi biraz daha iyi moralim ama bu egzersizler daha da inceltmesin sonra bacakları ya
birde link atarsan sevinirim

slm sonbahar link ekledim fakat hata verdi yanı kabul etmedi sanırım mesaj sayım eksik o yuzden oldu googleden popo kaldırma hareketleri diye gir kaanla zayıflama çıkıor ordan izleyebilirsin özür olsun cnm yok ben izleyemem diosan anlatırım hareketleri

slm sonbahar link ekledim fakat hata verdi yanı kabul etmedi sanırım mesaj sayım eksik o yuzden oldu googleden popo kaldırma hareketleri diye gir kaanla zayıflama çıkıor ordan izleyebilirsin özür olsun cnm yok ben izleyemem diosan anlatırım hareketleri

cnm ilgilendiğin için çok teşk. ederim
ama korkum bu hareketleri yaparken enerji kaybediliyorsa daha da zayıflamayalım
sende bacakların ince olduğu için mi bu egzersizleri yaptın faydası oldumu

valla ben yaporum tabiki enerjı gerktıren hareketler ama ben şu ana kadar hem bu hareketleri yaptım hemde 4 kilo aldım bacaklarım çokzayıf deil benım ama bu hareketlerle sıkılaştılar ve bacak kaslarım bacaklarımı şekillendirmeye başladı daha hoş oldu ayrıca popomda dikleşti ve daha bi yuvarlak oldu diorum yanı hem kilo almak için pekmez içtim ben ki pekmez duz duvara tırmandırıo enerji konusunda kendi adıma konuşayım hemde bu hareketleri yaparak aldığım kilolarıda vucuduma orantılı olarak dağılmasını sağlıorum

rio karnavalındaki o melez kızların bacaklarına hayran hayran bakardım hafif böle one doğru çıkık popoları harıka yavaş yavaş bu hareketlerle hayran kaldığım vududa sahip olmaya başladım henuz 4. haftam galiba ama ben gun aşırı yaptığım halde fazla yuklenmek istemedim faydasını görmeye başladım on bacağım hafif öne doğru çıkıntı yaptı çok hoş oldu bakalım yaza kadar devam edicem hem kilo alcam hemde bacaklar foraaaaa

evet o ikisinin de bacakları ince farkındayım. ama ben bişey yakıştıramıyorum kendime.
şu son trendler bana hiç yaramadı söliim.. dar pantolonlar, botlar.
eskiden ne güzel bol paça pantolon giyerdik bi tarafımız belli olmazdı. şimdi o pantolonlarımı giyip çıksam kendimi başka senelerde yaşıyormuş gibi hissediyorum geri kaldım yaaaaaa:hulya:

Arkadasim Seni Cok Iyi Anliyorum.. Ben de Ayni Dertten SIKAYETCIYIM.. Ayni Temel Reyisin Safinazi Gibi Duruyor Degil mi?mafoldumben Ahh Ahh Hep Hayal ederim Söyle Dolgun Bacaklarimin Olmasini. Giyindigim Esyalar Emanet Gibi Duruyor. Ama Ben Calismalara devam Ediyorum. Az Da Olsa Bisiklet Sürmek bacaktaki Kaslari Gelistiriyor. Sanada Tavsiye Ederim. Birde Protein Tozlari Var Ondan Al!

mrb arkadaşlar uzun süreden beri forumu takip ediyorum....
bnde bu durumdan şikayetçiyim.... bnde bacak egzersizleri yapmaya başladım bakalım bir yararını görecekmiyim ? Şöyle cillop cillop bacaklarım olamadı :/

akşamları fındık fıstık yemekten kuscam. üstüne çikolata, pekmez. ööööööööö.. kurtarın beniiiiiiiiiiii

kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

amandiymmm kız calımeros fazla yuklenme mideye olduğu gıbı geri çıkarırsın yedıklerının de bi anlamı kalmaz artı tıksınırsın bi daha yemek istemezsın yavaş yavaş azar azar ye bol su iç pekmezıde gınde 1 defa mıdenın kaldıracağı şekilde ye yanı sade içemiosan yoğurda karıştır , tahıne karıştır olmadı ekmekle ye ama birden yuklenme dikkat et cnm kilo alcam derken sağlığından olma

kızlar bende pekmezi süte karıştırıp içiyorum yatmadan önce tavsiye ederim..bendde böle 2 haftada 2 kilo falan aldım

onu da yapıyorum ama süt çok afedersiniz felaket gaz yapıyor .. gaz yapmayan süt var mı? hehe..

ayrıca çok yükleme yapmıyorum fındık fıstık falan. ama hem süt pekmez ve muz bir arada olunca o acaip yükleme oluyo..

Back