- Konu Sahibi calimeros_82
teşekkürler amazonss bilgilerin için.. muhakkak bakıcam dediğin yere...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
calimeros ben dambılla hiç çalışmadım yanı sadece ilk zamanlar omuzlarımı genışletmek için kullandım sonra halter barına geçtim bacaklar için kullanmadım hıç bır kaç yerded yazdım arkadaşlara nette kaan ile zayıflama diye site var oraya gir 8 dk da popokaldırın falan diye video çıkıo ben uzun zamandır yapıorum googleden hemen çıkıo site hem popomu kaldırdı dıkılaştırdı hem bacaklarım daha duzgun şekıl almaya başladı bide bacak kasları çalıştıkça zamanla şişior ve kalınlaşıor ben ilk olarak 8+8=16 lık setlerle başladım uzunsuredir yaptığım için şimdi 60 a kadar çıkardım hareketleri yazardım ama o sitede videoda birebir görmen daha iyi olur diye düşündüm ayrıca bi faydasını da gördum selulıtlerım vardı giderek azaldı hatta çok az kaldı diyebilirim umarım işe yarar sizdede açılmazsa site hareketleri yazarım sağlıklı gunler by by
Ben de bacaklarımı inceltemiyorum.Ne büyük tezat değil mi?Ben de bacaklarım kalın diye etek ve elbise giyemiyorum...mafoldumben
slm sonbahar link ekledim fakat hata verdi yanı kabul etmedi sanırım mesaj sayım eksik o yuzden oldu googleden popo kaldırma hareketleri diye gir kaanla zayıflama çıkıor ordan izleyebilirsin özür olsun cnm yok ben izleyemem diosan anlatırım hareketleri
evet o ikisinin de bacakları ince farkındayım. ama ben bişey yakıştıramıyorum kendime.
şu son trendler bana hiç yaramadı söliim.. dar pantolonlar, botlar.
eskiden ne güzel bol paça pantolon giyerdik bi tarafımız belli olmazdı. şimdi o pantolonlarımı giyip çıksam kendimi başka senelerde yaşıyormuş gibi hissediyorum geri kaldım yaaaaaa:hulya:
kızlar bende pekmezi süte karıştırıp içiyorum yatmadan önce tavsiye ederim..bendde böle 2 haftada 2 kilo falan aldım