• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaklarim mahvolmus durumda

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
arkadaslar söyle bir sorunum var bacaklarimda birden bire olustu bu durum-->> icine gömülü killar yani yuvarlak sekilde gözüküyor bacagimdakilerin % 80 i filan hep icine gömülü ben ne yapacagim simdi cok rahatsiz oluyorum bu durumdan öyle cok kili cikan biri degilim ama az da degil yine de rahatsiz oluyorum herkes gibi :S

makineyle almak ya da ağda yapmak
yani kılı kökünden almak neden oluyor buna
ben hep sıkıyorum öyle çıkarıyorum
ama leke leke oldu bacaklarım
etek giyemiyorum:14:

makineyle almak ya da ağda yapmak
yani kılı kökünden almak neden oluyor buna
ben hep sıkıyorum öyle çıkarıyorum
ama leke leke oldu bacaklarım
etek giyemiyorum:14:

sakin sıkma canim daha kötü olur mecbur yine makineyle ya da agdayla al eminim ki daha iyidir ben etek giymiyorum ama olur ya bir gün giyerim bu görüntü moralimi bozuyor pffff :26:

Rica ederim ne demek umarim ise yarar birde bende leggings yada dar kot pantolon giydigimde daha cok oluyordu onun icinde önceden vücut losyonu yada nemlendirici kullandim aklinda bulunsun:8:

cok tesekkürler leggings giymiyorum ama bazen dar pantolon giiyiyorum cokta dar degil ama aklimda bulunsun cok tesekkür ediyorummm

makinayla aldığım için bendede batık batık kaldı tüyler şimdi ağdacı sir ağdayı yapıp yağla ova ova kalanları cıkarıyo bikaç aya biter dedi

tatlım arkadaşın dediği gibi kese yapmalasın ama bu kar etmezse bende etmemişti kuaförüm bir kaç sefer jilet ile al demişti sonra düzeldi. Eğer düzelmez ise bunuda deneyebilirsin. Zaten sırf bu durumlar nedeni ile lazer epilasyona başladım

tatlım arkadaşın dediği gibi kese yapmalasın ama bu kar etmezse bende etmemişti kuaförüm bir kaç sefer jilet ile al demişti sonra düzeldi. Eğer düzelmez ise bunuda deneyebilirsin. Zaten sırf bu durumlar nedeni ile lazer epilasyona başladım

bende baslamak istiyorum ama korkuyorum bazilari acayip acidigini söylüyor filan eger ben lazer yaptirirsam zaten komple kurtulmak isterim

jilet yapın geçiyor bende de olmuştu gerçekten çok sinir bozucu bir durum.birde epilasyon sonrası tuz limon sürün oda gözenekleri sıkılaştırıyor.

kızlar salisili asid ve alkol karışımı işe yarıyor
bacak bakımı bölümünde de açtım konu
ordan bakabilirsiniz 6 gündür sürüyorum bacaklarıma
epilasyondan sonra başladım baya bir açılma oldu
lekelerde inatçı ve hararetli kırmızı sivilce gibi kızarıklıklar vardı
onlar söndü ve rengi açılmaya başladı tavsiye ederim

kızlar salisili asid ve alkol karışımı işe yarıyor
bacak bakımı bölümünde de açtım konu
ordan bakabilirsiniz 6 gündür sürüyorum bacaklarıma
epilasyondan sonra başladım baya bir açılma oldu
lekelerde inatçı ve hararetli kırmızı sivilce gibi kızarıklıklar vardı
onlar söndü ve rengi açılmaya başladı tavsiye ederim

tesekkürlerrrr orayada bi bakalim actigin konuya

yetiştimmmmmmm gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar sürekli ağda makine tahriş ediyor o açıdan jiletle alın merak etmeyin öle 2 3 seferde kıllarınız çoğalmaz...bakın nasıl düzelcek bacaklarımız .....bide kabak lifi kesesi alın kuru kese yapın mis gibi olcaksınız.....diğer bi yöntemde kağıt törpü ile alıp bacaklarınızı düzenli olarak törpüleyin batıklarınız çıkacaktır.sakın sıkıp daha kötü görüntüye neden olmayın...jilet ve kese düzeltecek veeeeeeeeeee etek giyemeyenler artık bu dertten kurtulcak:)))))))))))))))))))

bacaklarımı görseydiniz inan şok olurdunuz
bu kadar batık bu kadar leke sivilce kıl dönmesi ne ararsanız
ve kocaman kocamandı hepsi
bana jilet fayda etmedi,kese de fayda etmedi
nemlendiriciler daha çok sivilce ve kıl dönmesi yaptı
yazın denize girince kurtulurum sandım olmadı
denizdeki son günümde bacağıma hiçbir koruyucu nemlendirici sürmemiştim
iyice kurudu cildim
o gün bugün nemlendirmiyorum ve o batıklardan lekelerden eser kalmadı diyebilirim
bu nasıl olur dersen bilemiyorum
ama cilt kuruyunca üstteki deri pul pul dökülüyor zaten ve batıklarda kolayca kendi kendine çıkıyor
umarım sana da faydası olur:26:

yetiştimmmmmmm gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar sürekli ağda makine tahriş ediyor o açıdan jiletle alın merak etmeyin öle 2 3 seferde kıllarınız çoğalmaz...bakın nasıl düzelcek bacaklarımız .....bide kabak lifi kesesi alın kuru kese yapın mis gibi olcaksınız.....diğer bi yöntemde kağıt törpü ile alıp bacaklarınızı düzenli olarak törpüleyin batıklarınız çıkacaktır.sakın sıkıp daha kötü görüntüye neden olmayın...jilet ve kese düzeltecek veeeeeeeeeee etek giyemeyenler artık bu dertten kurtulcak:)))))))))))))))))))

cok tesekkürler cnm aslinda korkuyordum jilet yapmaktan filan cogalirsa diye ama bu kadar arkadas yorum yapmis hepside jilet dedi bende yaptim gecen insallah faydasi olur :)

bacaklarımı görseydiniz inan şok olurdunuz
bu kadar batık bu kadar leke sivilce kıl dönmesi ne ararsanız
ve kocaman kocamandı hepsi
bana jilet fayda etmedi,kese de fayda etmedi
nemlendiriciler daha çok sivilce ve kıl dönmesi yaptı
yazın denize girince kurtulurum sandım olmadı
denizdeki son günümde bacağıma hiçbir koruyucu nemlendirici sürmemiştim
iyice kurudu cildim
o gün bugün nemlendirmiyorum ve o batıklardan lekelerden eser kalmadı diyebilirim
bu nasıl olur dersen bilemiyorum
ama cilt kuruyunca üstteki deri pul pul dökülüyor zaten ve batıklarda kolayca kendi kendine çıkıyor
umarım sana da faydası olur:26:

ayyy insallah yaaa kafama taktim zaten insallah bendede fayda gösterir cok saol :71:

Back